Dragan Bursać


Društvo

18.02.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Junaci, srećna vam sezona lova na migrante!

Dragan Bursać

Župljanin najbolje zna kako se treba spontano samoorganizovati i izvesti simpatična mala linčovanja. Jebi ti to, dok dođe policija, narod svojim šakama, pardon argumentima, može svakom uljezu od ravnica Bangladeša do marokanskog Atlasa pokazati svoga Boga

Kolumne

10.02.2019

Split / Dragan Bursać: Ćetnik u moru!

Dragan Bursać

Čuli ste to, morali ste čuti, danas su četvorica vaterpolista Crvene Zvezde mučki napadnuta u Splitu uoči utakmice s ekipom Mornara. Radnja, navijek ista kada hrpice nacija djeluju.

Kolumne

22.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Hlađenje banjalučkih muda

Dragan Bursać

Nego, jeste li slušali Nikolu Koju neko veče i imate li išta više kuraži od one koja je potrebna da se recituje Jazavac, pred Petrom Đokićem, ministrom bez fakulteta???

Kolumne

11.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Četnik Čović u Banjaluci

Dragan Bursać

Pa ima toliko stvari kojima može biti zahvalan Republici Srpskoj i njenom režimu Čovke, da mu je malo jedna Parada. Taj bi se trebao pojavljivati još najmanje deset godina. Ili svih stotinu, koliko je Dodik najavio da će karneval trajati u inat dušmanima.

Kolumne

05.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Nepristojne bošnjačke kosti kvare žurku u RS

Dragan Bursać

Kakav izopačen um moraš imati, pa da te vrijeđaju kosti ljudi koji se drugačije zovu, koji su ti bili komšije, sa kojima si dijelio koricu kruha, i dobro i zlo?

Kolumne

24.12.2018

Kolumna / Dragan Bursać: Čestit Božić, Razime!

Dragan Bursać

Jedno mudo je ustvrdilo kako Razimu samo fali članska karta Kola srpskih sestara pa da ga proglasimo za doživotnog predsjednika Predsjedništva BiH.

Kolumne

17.12.2018

Zakon / Dragan Bursać: Hoće li Željka uhapsiti Dodika?

Dragan Bursać

Kolumne

11.12.2018

DRUŠTVO / Dragan Bursać: Krvavo trudno žensko

Dragan Bursać

To je taj Marinko, a to je i ta Eva. Eva se možebitno zove Branka, Ranka, Slavica, Milica, Jasna...Ali je ista Eva, koja do vraga i sa vragom, krvari, rađa djecu pa opet krvari.

Kolumne

04.12.2018

KOLUMNA / Dragan Bursać: Naser oko nas

Dragan Bursać

Osnova iskrivljene slike leži u nakaradnom sistemu reciprociteta zločina koja veli, ako smo mi imali nekakvog Bearu, Krstića i Mladića, onda je «druga strana» morala imati barem jednog takvog.

Kolumne

26.11.2018

KOLUMNA / Dragan Bursać: Jesmo li dostojni ZAVNOBiH-a?

Dragan Bursać

A zamislite da su namjesto onih 247 LJUDI, BiH temelje udarali Čović, Dodik i Izetbegović junior? Pa ne bi nas bilo ni u kajdankama!

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.