Milovan Matić


Buka desk

23.01.2019

PREDSJEDNIŠTVO NA PUTU / EVO NAS, MI DOŠLI… K'O MUVE BEZ GLAVE Godine koje će pojesti skakavci počinju turističkom posjetom Briselu

Milovan Matić

Članovi Predsjedništva BiH krajem januara odlaze u zvaničnu posjetu Briselu, turističku, pošto kolektivni šef države, ovakav kakav jeste, nema usaglašenu ni jednu temu o kojoj bi mogao razgovarati sa EU zvaničnicima.

Buka desk

21.01.2019

KLEVETA / NOVO LUPANJE PO UŠIMA Vlast sistemski pojačava represiju. RS će sve kritičare i slobodne medije krivično goniti za klevetu

Milovan Matić

Vlast u Republici Sprskoj kuje novi plan kojim bi pojačala represivne mjere nad građanima, medijima, organizacijama i svima onima koji izlaze iz već zadatih kalupa sistema.

Politika

14.01.2019

FORMIRANJE VLASTI / NOVI SUKOBI I USLOVLJAVANJA… ŠTO I NIJE LOŠE Kad god se političari udruže građani ispaštaju!

Milovan Matić

BiH se opet suočava sa krizom u formiranju vlasti, a sudeći prema stalnim uslovljavanjima, sukobima i nerazumjevanju među političarima na novi Savjet ministara ćemo morati sačekati.

Buka desk

13.01.2019

IMA LI NADE? / “ŠUPLJA” VLADA PRED MNOGIM IZAZOVIMA Mogu li Višković i ministri bez znanja i zvanja zadržati ljude u RS

Milovan Matić

Republika Srpska polako nestaje i nikog nije briga!

Buka desk

10.01.2019

GODINA IZA NAS / ŠTA JE OBILJEŽILO 2018. Godina borbe za pravdu, masovnog odlaska, loših izbora i izbjegličke krize

Milovan Matić

Pravda za Davida, izbori, odlazak i izbjeglička kriza. Ovo je obilježilo prošlu godinu i BiH

Buka desk

31.12.2018

OVO JE OSNOVNI NACIONALNI I POLITIČKI CILJ / MLADI BI OSTALI U RS, ALI... Nećemo plate od 400 KM, da zavisimo od partije, da nas je strah od zasnivanja porodice...

Milovan Matić

„Dosta mojih drugova koji su otišli 'preko grane' bi zasigurno ostalo u Srpskoj, prvo da su mogli naći posao, i drugo da im je plata sa završenim fakultetom bila bar 1000 KM, a ne 400 KM.“

Buka desk

14.12.2018

VAN SVAKE PAMETI / RS DOBIJA NAJSKUPLJI AUTOPUT U EVROPI: Milijardu maraka za 42 kilometra

Milovan Matić

Republika Srpska će u narednih 30 godina plaćati najskuplji autoput u Evropi koji će građane ovog entiteta koštati više od milijardu KM.

Buka desk

13.12.2018

JEDNOUMLJE U NAJAVI / DODIK U ODBRANI RS: Uvodi li se diktatura? Politički neistomišljenici u zatvor na 3 godine!?

Milovan Matić

Novi stadijum diktature ili zaštita Republike Srpske! Šta se krije iza novih izmjena Krivičnog zakona i kažnjavanja zatvorom onih koji se odluče da nepoštuju odluke organa RS?

Društvo

11.12.2018

KAD POMISLITE NA MODERNOG ROBOVLASNIKA VIDITE NJEGA / VODILA LJUBAV, PROKRVARILA I IDE NA TRUDNIČKO Dokad će loši poslodavci voditi glavnu "politiku" i ponižavati radnike?!

Milovan Matić

Ima li sankcija za bahate poslodavce bliske vlasti koji na najpodmukliji, najprimitivniji, najodvratniji način vrijeđaju i ponižavaju svoje radnice i radnike?

Buka desk

07.12.2018

SVE NA LIJEPE OČI / IMA LI „BESPLATNOG RUČKA“ ZA BIH: Hoće li EU „progutati“ Dodikovu priču?

Milovan Matić

Može li BiH preko reda i na lijepe oči u EU? Naravno da ne, ali to ne spriječava naše političare da svaki put kad zasjednu na vlast udare po optimizmu i nerealnoj priči o navodnom napretku ka Evropi.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.