OTVORENO PISMO NENADU STEVANDIĆU OD DRVARČANA

OTVORENO PISMO NENADU STEVANDIĆU OD DRVARČANA

Piše: Drvarčani za Drvar

Sa ATV-ovog Dnevnika u 19

"Premijerki opozicija poručuje ostajemo u prizemlju dok god bude potrebno. Slobodno, uzvraćaju vladajući jer sjednicu možemo da održimo u zgradi Vlade, ili u Drvaru, što je predložio Nenad Stevandić"

ODAKLE TI PRAVO DRVARSKI SINE DA U ZAVIČAJ ZOVEŠ NE-POZVANE GOSTE. PRPA, AAAA??? PA SAD SI SE SJETIO DRVARA, A NISI GA SE SJETIO DA DOĐES KAO DOKTOR, MAKAR JEDAN VIKEND DA VOLONTIRAŠ U DOMU ZDRAVLJA, NE NISI, JER SI OBOLIO OD "Mekane stolice". PA DO KADA ĆE SE DOKTORI IGRATI SA DRVAROM, ONIM ISTIM GRADOM KOJI VAS JE ODGOJIO I IŠKOLOVAO???? A SLABI STE VI DOKTORI KADA JE UPRAVO NA VASIM RUKAMA DRVAR UMIRAO NISTE SE UDOSTOJILI DA MU LIJEKA PRUŽITE.

NE, NE DIRAJTE NAM SADA DRVAR, DOSTA STE GA DIRALI, U OSTALOM DRVAR JE ZAHVALJUJUĆI BOLESNIM DOKTORIMA PRIPAO "DRUGOM ENTITETU" ŠTA SADA HOĆETE DA VAŠE PRLJAVE POSLOVE OBAVLJATE U DRVARU????

DRŽITE VI SVOJE SJEDNICE VELIKI SRBI U "VELIKIM SRPSKIM GRADOVIMA" IMATE VI SRPSKE SREBRENICE, KOZARCE, PRIJEDORE, A NAS DRUGE ( iz neprijateljskig entiteta) OSTAVITE BAŠ ONAKO KAKO STE NAS OSTAVILI UPRAVO NA DANAŠNJI DAN 1995.

ODMAKNI SE CRNI NENADE OD DRVARA BAŠ ONAKO KAKO SI SE ODMAKAO I OD PREKAJE JER IZGLEDA DA SEM SELJAČKOG SABORA KOJEG NAM NAMETNUŠE TVOJE IDEJNE VOĐE I SADA TVOG PRIJEDLOGA ZA SJEDNICU SKUPŠTINE R.S. NIŠTA DRUGO NE DONESOŠTE A MNOGO TOGA ODNESOŠTE IZ DRVARA.

UOSTALOM MI DRVARČANI SMO JOŠ UVIJEK PONOSNI NA NAŠU ISTORIJU I SAMO SMO JEDNOG TITA KRILI, SAMO SMO SJEDNICE VRHOVNOG ŠTABA PRIHVATILI.

ODAVNO JE UMRO TITO, MEĐEDI ODAVNO NASELILI NAŠE PEĆINE I NE BIH RADO MIJENJALI NAŠE MEĐEDE ZA VAŠE POSLANIKE.

HVALA NENADE DALJE RUKE OD DRVARA, JER ISTORIJSKA GREŠKA BI BILA MJENJATI SEDAM SEKRETARA SKOJA SA PAPCIMA POPUT ( TEBE, ŠPIRICA I AĆIĆA,) TO DRVAR NE SMIJE DOZVOLITI.

HVALA NENADE DALJE RUKE OD DRVARA, VI "VELIKI"  DRVARČANI, PA NEGDJE ZAJEDNO ( ŠPIRIĆ, AĆIĆ I TI)

Komentari na blog (13)
s
Objavljeno:
Gospodin Stevandić je doktor i to vrhunski. O politici ne bih. Ne razumijem se. A sam Stevandić nije mogao spasiti Drvar. Moji Srbi u pamet se. Kad pročitate da oni drugi pljuju po svojima javite mi. Neostrašćeni pripadnik SRPSKOG naroda.
Objavljeno:
Da je pravde, ovaj lik je trebao zavrsiti u Hagu. Crveni kombi, oslobadjanje K.Varosi i ostala djela ili zlodjela su veliki poduhvati malog analnog speleologa. A i sudovi u RS bi se trebali pozabaviti sa ovim likom vezano sa slucaj ubistva Susnjice, gdje je navedeni doktor dobrano upetljan. A o preletacu dr. Stevandicu ne treba trositi rijeci. On kao i idol mu i zemljak iz Drvara, promjeni podosta stranki i konacno se nadje pod skutima Baje. Ljigav tip!!!!
Objavljeno:
reče memljivo-crkveno gordanče, a šta veli njegova polovina divosče, jer je to važno pljuc
Objavljeno:
Drvar je na prostoru Herceg-Bosanske župannije. Slijedom te činjenice dozvolu za sastančenje treba dobiti od nadležnih organa županije, konkretno Mupa H-B Ž koji je odgovoran za sigurnost. Predlažem im njihove žabokrečine, ala Šipovo, Jezero i sl.
Objavljeno:
Stevandic je ok covek. Ko god mu se obratio za pomoc, pomogao mu je. Dobar je lekar, maksuz dodje za svoje pacijente. Bezveze ste ostrasceni na coveka. On je najmanje zlo od svih!
Objavljeno:
Tekst je kritički i za nekog iz Drvara to stoji ko živi tamo, ali smatram da vrijeđanje gospodina Stevandića pogotovo na ljekarskoj osnovi ne stoji. Nekoliko puta sam bio njegov pacijent i imam samo riječi hvale na način kako se prema pacijentima odnosi i kako sa nama razgovara. Nisam istog političkog opredjeljenja kao on, a zbog politike sam čak morao i državu da napustim, ali smatram da ne treba ljude vrijeđati ukoliko su profesionalci u svom poslu, što gospodin Stevandić siguro jeste. O politici za proteklih 25 godina bismo mogli razgovarati ko je šta uradio, ukrao i gdje je preletio ili nije...
Objavljeno:
Drvarska bruka dr. Stevanović, biti drugi čovjek stranke (SDS) koja je tako hladno prodala najsrpskiji grad u Bosni Drvar za tamo neke Srebrenice, Kozarce i još neka muslimanska mjesta. Nikada nijednom riječju nije spomenuo, a kamoli pokušao pomoći svom rodnom gradu. Još bi samo trebao da nam dovede tu svoju novu stranku ovamo da nam palamudi..
Objavljeno:
Ko je ovo napiso svaka mu cast,odavno se nije ni napisalo ni procitalo ovako dobro a iskreno.Drvar svi zaboravise kad gori niko ga negasi,kad se narod Drvara pati svim i svacim niko ga niti cuje niti vidi,niko ga nepomenu ni na dan ustanka,slavi Milica gaj,Mrkonjic grad ali Drvara nema,promjenili i istoriju sve oni mogu,ali ljudi nikako da postanu.Drvaru su dali sabor kraiskih pjesama,kako nisu znali podjeliti po 500 KM svakoj povratnickoj kuci u Drvaru da se spreme za zimu,da odu u Livno ili u Mostar u bolnicu,da kupe ljekove ali ne,nek pjevaju a vlast nek se gotivi,voza, neka oni uzivaju.Nedaj,najveci grade na svijetu da te gaze papci,klepcari i ostala zgadija.
Objavljeno:
Odlican tekst. Bravo Pope.
Objavljeno:
Aj Popovicu ne prdi u ladnu vodu.. umakao u BG pa si sad ti borac za Drvar..
Objavljeno:
Svaka cast,podrzavam od prvog do zadnjeg slova,jer je sve istina.
Objavljeno:
mali (sada DEBELI ) Nesa rodio se uj ulici kojom se svi ponosimo sem njega i njemu slicnim...sve ovo sto je gore nas sugradjanin napisao , svaki gradjanin koji se rodio u Drvaru , trebao bih bez uslovno da pozdravi ....na taj nacin bi pokazali minimum zahvalnosti svima onima koji su se vratili u Drvar i na neki nacin ga cine zivim gradom...kakav takav on je nas GRAD HEROJ..
Objavljeno:
Stevandić nije doktor on je političar—preletač
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.