Hot Dog Božićni specijal

Hot Dog Božićni specijal

Piše: Vruće kuče

Hot Dog postaje nepresušni izvor inspiracije za naš blog i zato vam donosimo Božićni Hot Dog specijal. Zbog velikog broja poruka koju je ovaj bend primio na kontu našeg bloga, pružamo mogućnost svim čitaocima da se bolje upoznaju sa našim članovima Hot Dog benda. Ukoliko želite da saznate nešto vezano za članove benda, možete ih kontaktirati preko njihove Facebook stranice a mi ćemo vam odati par stvari za koje možda niste znali.

Marko, muški vokal, rođen je 1986. godine u Kruševcu a po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja. Muzički pravac koji on preferira je isključivo rock ali ne krije da povremeno uživa i u umirujućim zvucima bluza i džeza. Omiljena boja mu je zelena a na sceni se najbolje oseća u crnim kožnim pantalonama, lanicma i crnoj majici bez rukava. Kako saznajemo, nikoga ne ostavlja ravnodušnim u toj kombinaciji. Veliki uticaj na njegovu karijeru pevača ima pevač Eddie Veder, frontmen grupe Pearl Jam. Marko i Eddie nemaju istu boju glasa ali svakako imaju sličan nastup. Primetili smo da jednako osećaju muziku i kada su na sceni, obojica imaju tu vrlinu da "osećaju"  publiku koja je za njih nepresušni izvor emocija. 

Ukoliko želite da saznate jos nešto o frontmenu grupe Hot Dog, možete ih kontaktirati putem njihove FB stranice. U sledećem blogu, otkrićemo još neke detalje vezane za ostale ostale članove. 

Komentari na blog (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.