PISMO GOROPADNOM DIKTATORU

Mladen Popović / 11. Mart 2018

Миле, ја би кратко нешто да ти кажем, ал да ме не схватиш погрешно. То што нас ноторно пијане зајебаваш, није у реду. Опио си нас, Миле, опио са млатарањима својим заставама са црвеном свастиком од руже и палећи ватре са Бакијем па кад се утисци сложе у композицију звану референдумско питање ти се повлачиш као пичка, пуна предрасуда па за све окриљујеш опозицију које више и нема. Слудио си нас све, Миле. Видиш ли да смо полуђали од твоје улоге Иди Амина „Доде“. Куваш нас у чорбици са зачинима које солиш над нама у врелој води. Миле, пази шта ћу ти казати. Јебе ми се, Миле, за тебе и твоја три прста. Миле, хајде буди једном у животу човјек па зајеби ствар и реци да се зајебаваш, да се бар слатко насмијемо на твоје:

- Стабилизације и продужење дуговања РС према бијелосвјетским клошарима, којима увијек прибјегнеш кад те Русија изневјери, а те дугове ће враћати, погоди ко? Ми, јебем ти матер.

- Фотографисање са Путином само да докажеш нама крезубима како си ти фаца.

- Пјевање под шаторима и држање симпозијума о пјесмама које изводиш измишљајући историју и настанак истих, као да се неко копча отпозади.

- Подржавање Вучића, одласке у Београд кад те уопште не зову само да докажеш како те врховни Србин подржава, а издавао си их редом. Почевши од Милошевића, Ђинђића, Коштунице, Тадића и сад нам причаш о Вучићу, а радио си му на антикампањи 2012. И мислиш да он то, као ми, не зна?

- Постављање лажне лезбејке за премијера, претече Брнабићке коју си извукао из разреда неке средње техничке школе и која све што зна јесте да мјери колико си продужио животни вијек грађанима РС и изговара оно фатално „фактички“. Фактички и јесте продужен вијек, али твојој аутократији.

- Растезање са референдумом о оцјепљењу знајући да то служи само за сакупљање несрећника који ће те заокружити у шок соби прегломазних избора, прегломазне бирократије која чини БиХ.

- Дизање три прста сваки пут када желиш као у јефтином порнићу да изазовеш политички оргазам код своје неписмене, а ухлебљене гомиле кретена.

- Дизање граје кад год пожелиш да утиском бранитеља Срба замаскираш погрешна гласања на које твоји сатрапи дижу руке у Сарајеву и тиме конститутивност поништавају истим Србима у ФБиХ који изгарају и изгласавају те.

- Давање сагласности да твоји сатрапи у Федерацији воде личне политичке крађе шуме и да учешћем у власти кантона са Хрватском већином, служе само Хрватским интересима и свом џепу.

- Разјебавање града Бања Луке са пајацем др Игијем Радојичићем који из афере у аферу доказује да или је будала или служи нечијим интересима. Са гашењем гријања и еко-топланом која је неупотребљива баш као и он, уопотребљиво је једино псовање и тешке ријечи које могу психички узварити у власницима станова.

- Паламуђење на скупштинским сједницама твојих несастављених с мозгом заступника.

- Одрицање дијалога са обичним народом и новинарима.

- Црне листе на које стављаш сободне портале и новинаре.

- Испијање ракије и изједање печења на (не)крсним славама и закупљивања ресторана за исте.

- Претварање домова културе у храмове твоје владавине.

- Ачење и банчење на пријемима за дан Републике Српске и салве увреда на дан када треба скромно прославити какву такву државност коју су градили кости ратника док си ти са усташама шверцовао цигаре.

- Називање незадовољних бораца „плаћеницима“ само зато што ти у брк говоре да си изиграо њихова очекивања и крвљу заслужене бенифиције.

- Ограничавање сваког јавног протеста на Парк Младена Стојановића и забрану јавних окупљања у центру Бања Луке.

- Вређање осталих у држави која ти даје плату и обезбјеђује екстра профит.

- Вређање интелигенције свима нама који смо схватили да су твоје приче, приче деветнаестог вијека прије појаве пеницилина па туберкулоза неће покосити нас који те не увлачимо у плућа. И тако...

Милораде смрдиш на лаж и фашизам. Милораде, није ти ово баш било добро и  репрезентативно. Ово је било прилично репресивно, а по природи репресије и онога како си дошао на челу ове напаћене сиротиње, а дошао си на Америчким тенковима, сви су изгледи да ћеш завршити на хауби. Као Гадафи. Е сад, ја нисам видовњак, можеш ти нас јебати још, нисмо сви свршили. Неки нећемо никада свршити на твоје јебање. Милораде џаба караш, кад ти кажем. Неки од вас имате вазелин, а неки од нас смо стисли шупак, а имамо и муда, ниси нас кастрирао.

Милораде, недамо се још увијек и нећемо се дати утиску самилости и плакати за тобом када будеш спадао са те хаубе у пијесак пустиње коју си сам створио.

 

Младен Поповић

Својеручно

У Београду марта 2018

Н/р Милораду Додику


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.