<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

NDP: Tražićemo Dodikovu dozvolu da se Radojičić pojavi u TV duelu

Narodni demokratski pokret uputio je otvoreno pismo SNSD kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Igoru Radojičiću u kojem ga još jednom pozivaju da prihvati poziv kandidata Saveza za promene Dragana Čavića za TV duel.

23. august 2016, 12:00

 U ovoj stranci navode da je Radojičiću bolje da prihvati Čavićev poziv umesto što se već danima pokušava sakriti iza sopstvenog Izbornog štaba.

- Pre pet dana ste nevešto slagali javnost o tom da se o TV duelu već dogovaraju izborni štabovi. Na to nismo hteli reagovati, nadajući se da ćete, bez obzira na takve gafove, ipak imati smelosti da prihvatite poziv, kao što ste i najavili – navode u NDP.

Ističu i da se Radojičić „zapetljao u lažima i samokuraženju i da više i dalje od toga ne može ili ne sme“.

U pismu NDP tvrdi da Radojičićev štab nije pokazao „ni znak života, a kamoli odgovor na poziv TV duel“.

- Prećutali ste i javni poziv BN TV koja se ponudila da organizuje TV duel, a već ranije smo Vam ponudili da o terminu i lokaciji odlučite sami, tako da nikakva prepreka više ne postoji – poručuju iz NDP.

Dodaju da će se ukoliko Radojičić nastavi da ćuti, tražiti od lidera SNSD Milorada Dodika njegovu dozvolu da se pojavi u TV duelu.