<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

86-godišnja mladenka i njezina vjenčanica ostavit će vas bez daha

Vjenčanje

Osim što je ona sama po sebi nevjerovatna, nevjerovatna je i njezina ljubavna priča

23. oktobar 2016, 12:00

BAŠ nikada nije kasno za ono što vas čini sretnima.

Dokaz za to je svakako i ova 86-godišnjakinja, imenom Millie Taylor-Morrison, koja se udala u prekrasnoj ljubičastoj vjenčanici, i koja je bila sve samo ne obična mladenka.
Lijepa gospođa, svoju je kosu ukrasila ljubičastim tilom, ogrnula se isto takvom tkaninom, dok je u rukama držala najveći vjenčani buket koji smo ikada vidjeli.
No, osim što je ona sama po sebi nevjerojatna, nevjerojatna je i njezina ljubavna priča.
Naime, Millie je bila u braku 41 godinu sa svojim prvim suprugom, no on je preminuo. Godinama kasnije, ponovno je stupila u kontakt s prijateljem Haroldom, kojeg je prethodno poznavala više od šest desetljeća.
Na njihovom vjenčanju bilo je 200 uzvanika, a nasmijana mladenka sama je kreirala svoju vjenčanicu. "Ljubičasta je moja omiljena boja, a prethodno sam imala viziju kako bi moja vjenčanica trebala izgledati. Zamolila sam jednog mladog gospodina iz crkve da mi ju skicira, a zatim sam ju odnijela na šivanje", otkrila je Millie za časopis People.
Njezina slika, koju je na društvenim mrežama objavila jedna od uzvanica, zaradila je preko 20 tisuća lajkova te je podijeljena više od 5000 puta, a potpuno nam je jasno i zašto.
Gospođa je predivna!