<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sinovi već dva dana odbijaju pozive Tomi Nikoliću

Satira

Tomislav Nikolić već dva dana ne može da dobije na telefon sinove Branislava i Radomira jer mu odbijaju pozive ili mu odgovaraju porukama “Ne mogu sad da pričam“ ili “U tunelu sam, slab je domet“.

18. januar 2017, 12:00

Predsednik vezu sa sinovima ne može da uspostavi otkad je javno pričao o odlasku u rat, ali u njegovom kabinetu kažu da predsednik ne veruje da je to razlog.

– Predsednik nije zaista mislio na odlazak u rat, to se samo tako kaže, ali teško da je to razlog što se Radomir i Branislav ne javljaju. Predsednik svakodnevno izjavljuje razne stvari, pa zamislite da mu se sinovi zbog toga ne javljaju? Pa ne bi progovorili dve reči za ceo mandat – kažu u kabinetu.

Analitičar Bojan Stević, sa druge strane, tvrdi da su Radomir i Branislav vrlo ozbiljno shvatili očeve izjave o odlasku u rat, te da je upravo to razlog zbog kojeg se ne javljaju.

– Kada su čuli da ih otac pominje kao dobrovoljce za rat, bili su van sebe. Oni su predsednikova deca i smatraju da ne mogu da odu u rat tek tako, nepripremljeni. Zato su se rastrčali po gradu da nabave najbolje uniforme, čuturice, rance, cokule i ostalu neophodnu opremu kako bi bili u pripravnosti kada dođe vreme – objasnio je Stević i zaključio da to što se Branislav i Radomir ne javljaju ocu nije zato što ga izbegavaju već zato što su “previše zauzeti ovim aktivnostima“.


Izvor