<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Televizija N1 pod Dodikovim “sankcijama”: Zabranjen im ulazak u Palatu RS

Banjaluka

Banjalučkoj ekipi N1 Televizije danas je zabranjen ulazak u Palatu Republike Srpske (RS) i prisustvo konferenciji za novinare predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

18. januar 2017, 12:00

Iz kabineta predsjednika Republike Srpske ekipi N1 je usmeno poručeno da se ne nalaze na spisku, odnosno da nisu dobili godišnju akreditaciju za ulazak u Palatu Republike Srpske.

Uredništvo N1 Televizije, ekskluzivnog partnera za CNN, pravovremeno je i prema procedurama poslalo zahtjeve za godišnje akreditacije.

Pismeni odgovor od nadležne službe u Palati Republike Srpske nikada nije dostavljen, niti je N1 TV obaviještena o mogućim razlozima neuvrštavanja na listu medija akreditovanih za praćenje rada i aktivnosti u sjedištu predsjednika Republike Srpske.

Također, N1 TV skinuta je sa mailing liste Kabineta predsjednika Republike Srpske, te su uskraćeni za sve pozive, obavještenja i saopštenja u vezi sa radom Milorada Dodika.