<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

ČOVIĆ NAJAVIO SUSRETE SA STRANAČKIM LIDERIMA: Prvi sastanak sa Radončićem, „turneju“ završava sa Dodikom

SASTANCI

Planirana je i sjednica Predsjedništva BiH na kojoj bi BiH Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović, uz predviđene točke dnevnoga reda, trebali otvoriti pitanja koja su posljednjih tjedana snažno uzburkala javnost

23. januar 2017, 12:00

 Odnosi između kolicijskih partnera u Federaciji BiH u posljednje vrijeme bili su narušeni, ali izvjesno je kako HDZ, SDA i SBB zbog međusobnih odnosa neće dovesti u pitanje opstanak vlasti u FBiH do kraja ovog mandata. Brojni su prijepori i razlike u stavovima zbog kojih se reforme provode sporije od očekivanog, piše Večernji list.

Lideri stranaka razgovorima pokušavaju doći do dogovora kako bi se mnogi procesi ubrzali, počela realizacija brojnih projekata, te pokrenula cijela Federacija BiH.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, kako doznaje Večernji list, upravo u kontekstu ovih prioriteta razgovarat će ovoga tjedna s gotovo svim stranačkim čelnicima. Susretima u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci otvorit će razgovore o funkcioniranju vlasti u Federaciji BiH, odnosno o tome kako sve o čemu su na nizu sastanaka lideri razgovarali sada i konkretizirati.

Lider HDZ BiH tjedan će početi razgovorom s predsjednikom SBB-a Fahrudinom Radončićem, a završiti s Miloradom Dodikom u Banjoj Luci.

Planirana je i sjednica Predsjedništva BiH na kojoj bi BiH Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Dragan Čović, uz predviđene točke dnevnoga reda, trebali otvoriti pitanja koja su posljednjih tjedana snažno uzburkala javnost. Od proslave Dana RS-a, do sankcija Miloradu Dodiku, te budućih vanjsko-političkih planova, posebice s Amerikom.