<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Amerikanci otpilili Kolindu za sastanak, a ona se pohvalila fotkom rukovanja s Penceom

Hrvatska

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ i dalje se nalazi na međunarodnoj sigurnosnoj konferenciji u Münchenu.

18. februar 2017, 12:00

Kako su jučer doznali novinari, iako se tamo nalaze i članovi Trumpove administracije, Kolinda se danas neće sastati s njima.

Kako je sama najavila, sve za što će Trumpova administracija imati vremena kad je ona u pitanju bit će rukovanje i razmjena nekoliko rečenica.

"Oni su tu, nemamo formalno dogovorenu bilateralu. Meni je raspored za sutra prilično popunjen. Zapravo, imam sastanke gotovo do ponoći. Vjerujem da će biti prigode rukovati se i razmijeniti nekoliko rečenica", rekla je jučer.

Danas je do najavljenog rukovanja i došlo, a njime se Kolinda pohvalila na Twitteru, uz poruku: "Upoznala sam američkog potpredsjednika Pencea. Drago mi je da dijelimo entuzijazam oko zajedničkog rada za dobrobit naših zemalja te za jačanje snažnog odnosa između Hrvatske i Amerike".

Meeting US @VP Pence. Glad we share same enthusiasm about working together for our countries and strong Croatia-US relationship @MunSecConf