<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Angry Birds tastatura stigla u BiH

Angry Birds

Nakon Hrvatske, besplatna aplikacija Izzy ft. Angry Birds ugledala je svjetlo dana na tržištu Bosne i Hercegovine.

23. februar 2017, 12:00

Prva je to tastatura s razvijenim tzv. “gesture recognition” - prepoznavanjem poteza prsta na tastauri. Time se jednostavno i brzo iscrtavaju emoji i simboli bez izlaska iz glavne tastaure u onu sa simbolima, a potezi su osmišljeni da budu intuitivni i laki za pamćenje https://www.youtube.com/watch?v=3lOG8v1no5U .

 Uz uobičajene funkcije tastature, ova pruža potpuno novi doživljaj zvukovima i animacijama. Tako se tema iz filma Angry Birds može zasvirati prelaskom prsta preko tastature, a iscrtavanjem određenih poteza za 10 najčešćih emojija, aktiviraju se animacije Angry Birds likova. Unutar tastature je i igra - čestim korištenjem poteza, uz vatromet se osvajaju nove atraktivne animacije.

Fanovi igrice sa najvećim brojem downloada i korisnika u svijetu, ali i oni koji na najkorištenijoj alatki - tipkovnici - žele i malo akcije, zabave i dizajna, od danas mogu imati vlastitu brendiranu i interaktivnu tastaturu sa hrvatske start up scene za sve IOS i Android uređaje besplatno getizzy.com/angry_birds .

Izzy

je posljednjih godinu dana već ostvario uspješnu suradnju s brojnim sportskim klubovima u Bosni i Hercegovini (FK Sarajevo, FK Željezničar, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg) i regiji, te glazbenim izvođačima, a s ovom tastaturom otišli su i korak dalje u inovacijama koje omogućuju i interaktivnost tastature.