<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Cvijanović: Nastaviti dijalog sa socijalnim partnerima

Banjaluka

Vlada Republike Srpske (RS) čvrsto je opredijeljena da ekonomski jača taj bh.entitet, sačuva postojeća radna mjesta, podstakne nova zapošljavanja i kreira zakonska rješenja koja će unaprijediti privredni ambijent i doprinijeti razvoju RS-a, istakla je entitetska premijerka Željka Cvijanović.

28. april 2017, 12:00

U povodu 1. maja, Međunarodnog praznika rada, dodala je i da će Vlada nastaviti da jača dijalog sa socijalnim partnerima.

- Nadamo se da ćemo i ubuduće uspješno pregovarati i dogovarati se na svim nivoima u društvu kako bismo došli do najboljih rješenja i ostvarili zajednički cilj, a to je ekonomski jaka i stabilna RS-a - navodi Cvijanović.

Međunarodni praznik rada, kao  simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, podsjeća na potrebu, kako je dodala, da svakodnevno ulažemo maksimalne napore u unapređenje životnog standarda radnika i izgradnje društva jednakih šansi i socijalne pravde.