<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Mlada pjevačica sa kojom je te noći plakao cijeli svijet, sad poručuje: Vraćam se!

tragedija

Američka pop pjevačica Ariana Grande oglasila se večeras saopštenjem u kojem je najavila da će u Manchesteru održati dobrotvorni koncert za žrtve napada koji se u ponedjeljak dogodio u tom engleskom gradu.

27. maj 2017, 12:00

Grande je u poruci na svom Instagram profilu napisala da datum koncerta još nije određen.

"Moje srce, molitve i najiskrenije saučešće upućujem žrtvama napada u "Manchester Areni" i njihovim porodicama. Ja ne mogu učiniti baš ništa da ublažim vašu bol. Ipak, pružam vam svoju ruku i srce i štagod je potrebno ako biste željeli ili trebali moju pomoć u bilo čemu. Cijelu sedmicu razmišljam o svojim obožavateljima. Saosjećanje, ljubaznost, ljubav, snaga i jedinstvo koje ste pokazali jedni prema drugima ovih dana upravo je suprotno gnusnim namjerama koje su dovele do zločinačkog čina koji se dogodio u ponedjeljak.

Nikada nećemo shvatiti zašto se događaju ovakve stvari jer to nije u našoj prirodi. Nikada nećemo odustati niti posustati od straha. Nećemo dopustiti da nas razjedine. Nećemo dopustiti da mržnja pobijedi", napisala je između ostalog 23-godišnja pjevačica u poruci koju je podijelila na društvenim mrežama.

Napad bombaša samoubice u kojem su ubijene 22 osobe dogodio se u ponedjeljak, nakon završetka njenog koncerta u Manchesteru. Ariana je kasnije otkazala nekoliko koncerata koje je trebala održati u Londonu i širom Evrope.