<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučićeva žena sredila se za inauguraciju, ali Srbi su odmah shvatili koga je iskopirala

Inauguracija

Sličnost između haljina je prilično velika

24. juni 2017, 12:00

NA INAUGURACIJI Aleksandra Vučića prvi je put u javnosti pored njega stajala supruga Tamara. Srpski predsjednik svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no pošto je zasjeo na predsjedničku poziciju, njegova supruga ipak se morala pojaviti u javnosti.

Prva dama Srbije za ovu je priliku izabrala bijelu haljinu spuštenih ramena i velikim volanom koji joj se protezao preko grudi i trbuha. Upravo taj volan i širi kroj haljine trebali su skriti trbuščić koji je prvoj dami ostao nakon nedavnog porođaja. Uz haljinu je iskombinirala bež štikle, dok je kosu pustila da joj u valovima pada niz ramena, prenosi Index.hr

Mnoge u Srbiji njen je izgled podsjetio na još jednu damu s ovih prostora, koja je sličnu haljinu nosila na inauguraciji svog supruga. Pogađate, riječ je o Melaniji Trump.

Sličnost između haljina je prilično velika, pa je očito da se tamnokosa Tamara barem inspirirala Melanijinim izgledom, ako je već nije kopirala.