<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kolindi pozlilo na misi za domovinu, Erdogan se srušio u džamiji

Svijet

HRVATSKA danas obilježava Dan državnosti, a državni vrh - predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i predsjednik Vlade Andrej Plenković - prisustvovali su misi za domovinu u Zagrebačkoj katedrali koju je predvodio kardinal Josip Bozanić.

25. juni 2017, 12:00


Predsjednici je na misi pozlilo.

"Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović otišla je iz katedrale prije kraja svete mise, jer je osjetila slabost uzrokovanu bolovima u kralješnici", izvijestio je Ured predsjednice.

Brzo se oporavila i, kako navodi Ured, aktivnosti nastavlja večeras primanjem u Uredu u povodu Dana državnosti.

Podsjetimo na to da se Kolinda prije nekoliko dana požalila na višemjesečne bolove u vratnom dijelu kralježnice zbog kojih mora na intenzivnu fizikalnu terapiju.

I turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu danas je pozlilo tijekom molitve u džamiji "Mimar Siman". Turski list Hurijet objavio da je Erdoganu ukazana liječnička pomoć "nakon što mu je nakratko pozlilo", a neki mediji u Turskoj tvrde da Erdogan kratko bio bez svijesti u džamiji.