<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Iznervirana putnica na granici s Hrvatskom: Sram vas bilo! Žalosno je što ste ušli u Evropsku uniju!

VIDEO/ ISKALILA SE NAKON ČETIRI SATA ČEKANJA

Bila je toliko bijesna što su gužve usred sezone da je čak Hrvatskoj zaželjela da nikad ne uđe u Europsku uniju. Na opasku supruga da je Hrvatska već odavno u Europskoj uniji, nije se dala smesti...

23. juli 2017, 12:00

Smjena je turista u Hrvatskoj. Promet je bio gust cijeli dan, vozilo se usporeno, a na nekim dijelovima autocesta u Dalmaciji kolone su bile i 20-ak kilometara. Posebno je velika gužva bila na graničnom prijelazu Bajakovo na granici sa Srbijom. 

U policiji kažu kako je gužva zato što se prelazi granica Europske unije pa se svaki putnik koji prelazi granicu mora evidentirati.

I dok su neki strpljivo čekali, neki su izgubili živce. Tako je jedna putnica iznervirana dugotrajnim čekanjem na gotovo 40°C svoj bijes iskalila u kameru HRT-a. 

Sram da vas bude što satima čekamo s bebom, rekla je, na što se suprug nadovezao: Ne njih nego one na prijelazu. Bila je toliko bijesna što su gužve usred sezone  da je čak Hrvatskoj zaželjela da nikad ne uđe u Europsku uniju.

Na opasku supruga da je Hrvatska već odavno u Europskoj uniji, nije se dala smesti nego je rekla:

- Žalosno je što ste ušli! 

Ekipa HRT-a iznerviranoj putnici pokušala je objasniti da oni nisu iz policije nego iz HRT-a. Sramota je, rekla je završno. Ekipa HRT-a na kraju im je zaželjela sretan put.

Pogledajte video OVDJE.