<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Poziv na radionicu Agencije za javne nabavke i Evropske banke za obnovu i razvoj

RADIONICA

Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu Agencije za javne nabavke i EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj) koja će se održati 13. i 14.09.2017 godine sa početkom u 09.00 sati u zgradi Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske br. 1, Banja Luka.

17. august 2017, 12:00

Teme radionice su pravila nabavke EBRD-a i pravila u projektima javnog sektora koje finansira EBRD. Ova radionica ima za cilj što bolje upoznati učesnike sa dobro osmišljenim nabavkama i politikama Banke te uspostaviti profesionalni dijalog o najboljim praksama nabavke kako bi se osigurala kvalitetna konkurencija na projektima u javnom sektoru.

Radionica je usmjerena na službenike koji obavljaju javne nabavke kod ugovornih organa i za zaposlene za nabavku EBRD-ijevih klijenata. To će biti izuzetna prilika za stručnjake za nabavku i praktičare za interakciju sa osobljem Banke kao i između sebe, radi razmjene znanja i iskustava vezanih za najbolje prakse u nabavci.

Radionica će biti dvojezična- engleski i službeni jezici BiH.

Detaljnije na linku.

NAPOMENA:

Broj učesnika  radionice je ograničen. Planiran je ukupan broj od 100 učesnika. Prvih 100 zainteresiranih učesnika koji se prijave na mail [email protected]   najkasnije do  08.09.2017. (petak) biće registrovani  za radionicu.