<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Da li je ovo normalno: Potrošio bogatstvo da izgleda starije

Preobrazba

Ovaj 35-godišnji muškarac je obožavalac fitnesa, a potrošio je pravo bogatstvo kako bi izgledao dvaput starije. Njegova žena je zadovoljna rezultatima, a kako se vama sviđa?

20. august 2017, 12:00

Mnogi muškarci strahuju od starosti, a posebno od sede kose, ali to se ne može reći za Pavela Ladzijaka iz Varšave.


On je potrošio pravo bogatstvo kako bi postigao stariji izgled. Obojio je svoju dugu kosu i bradu u belu boju, naporno trenirao i radio na svom modnom stilu.

Fitnes trener, za koga često misle da je penzioner, smatra da ga ovaj neobičan izgled može izdvojiti u moru drugih muškaraca, a posebno internet zvezda. 

Njegovi pratioci na Instagramu ga često pitaju koliko ima godina, a većina misli da je u šezdesetim.

I dok mnoge žene ne bi podržale ideju da njihov muž prerano ostari, Pavelova žena Magda je veoma zadovoljna krajnjim rezultatom. 

Pavel, koji je počeo da se bavi fitnesom u 16. godini, otkrio je da je njegova popularnost na društvenim mrežama počela da raste kada je ofarbao svoju kosu. Danas ima više od 335.000 pratilaca.

On je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži, gde kači svoje fotografije iz teretane, kao i one bez majice, na kojima se vide njegovi definisani mišići. 

Mnogi ga upoređuju sa poznatim italijanskim biznismenom Đanlukom Vaćijem (49), koji je takođe slavu stekao zahvaljujući isklesanom telu.