<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Unajmili apartman preko Airbnba pa ostali šokirani onime što su našli u detektoru dima

Neprijatno

JEDAN bračni par iz Indiane ostao je u šoku kad su saznali da su bili snimani u apartmanu koji su unajmili na Airbnbu za odmor.

12. oktobar 2017, 12:00

Derek Starnes i njegova supruga odlučili su se odmoriti u Longboat Keyu, gradiću na Floridi. Wayne Natt (56) iznajmio im je apartman, no vrlo brzo otkrili su neugodno iznenađenje - u detektoru za dim uočili su crnu rupicu za koju se ispostavilo da je kamera.

U sobi su pronašli još jednu kameru pa su odmah pozvali policiju, prenosi NBC. Zbog sumnje u voajerizam, vlasnik je odmah uhićen. Priznao je kako kamere koristi za snimanje seksualnih zabava te da su svi pojedinci dosad pristali na snimanje.

Naglasio je i kako su kamere isključene kad su u apartmanu gosti koji su unajmili smještaj preko Airbnba. Policija je zaplijenila kamere i računalnu opremu koju je pronašla kod Natta, a otkrili su i više snimaka orgija u apartmanima.

Vrlo brzo oglasili su se i iz Airbnba te priopćili da je Natt kažnjen te da mu je do daljnjega zabranjeno iznajmljivati apartmane. "Nama je privatnost izuzetno važna i na ovakvo ponašanje imamo nultu stopu tolerancije Ispričavamo se našim gostima", stoji u priopćenju.