<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Predstavljena nagradna igra „m:tel i Huawei te voze u Novu godinu“

BANJALUKA

U Banjaluci je, u srijedu 6. decembra, predstavljena nagradna igra „m:tel i Huawei te voze u Novu godinu“ koju kompanija m:tel organizuje u saradnji sa kompanijom Huawei.

07. decembar 2017, 12:00

“Nagradna igra je namijenjena svim onim m:tel korisnicima koji od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine postanu vlasnici jednog od Huawei uređaja iz bogate m:tel ponude i spoje ga sa bilo kojom postpaid tarifom Moj Mix. To znači da svi koji se odluče da u ovim prazničnim danima kombinuju novi Huawei uređaj sa m:tel postpaid uslugama, uz malo sreće, imaju šansu da se u novoj godini voze novim automobilom a to je Citroen C3 Shine“, istakla je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Pored glavne nagrade automobila - Citroen C3 Shine, najsrećnije korisnike očekuju i Yamaha skuter i jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.


Mtel i Huawei_Citroen C3 shine


„Nagradnom igrom ,m:tel i Huawei te voze u Novu godinu' nastavljamo uspješnu poslovnu saradnju, ali i prijateljstvo koje imamo sa kompanijom m:tel, ali želimo i da pokažemo da će korisnici u m:tel uslugama i Huawei proizvodima uvijek imati prijatelje“, rekao je Dalibor Ritan, country manager kompanije Huawei za BiH.

Izvlačenje glavnih nagrada biće održano 31. januara 2018. godine na programu  RTRS-a, kada će biti izvučen Citroen C3 Shine, Yamaha skuter i 5  Huawei P10 lite telefona. A kako bi igru održali dinamičnom i nekom uljepšali Novu godinu, 5 telefona Huawei P10 lite telefona iz ukupnog nagradnog fonda biće izvučeno krajem decembra.

Više informacija o Huawei telefonima u m:tel ponudi, te detaljan pravilnik nagradne  igre možete pronaći na zvaničnoj m:tel web stranici na adresi www.mtel.ba.