<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Šef u Geodetskoj upravi prerezeo sebi vene!

Desk

Zdravko K., službenik Geodetske uprave RS, pokušao je da se ubije u svom stanu, saznaje „EuroBlic“.

14. januar 2018, 12:00

Izvor iz MUP RS otkriva da je Zdravko K. popio veću količinu antidepresiva, a zatim je sebi prerezao vene.

Zahvaljujući brzoj intervenciji ljekara Službe hitne pomoći pacijent je na vrijeme prebačen u Univerzitetsko klinički centar RS gdje mu je ukazana pomoć.

Zdravko K. je kako saznaje „EuroBlic“ aktuelni načelnik Odjeljenja za internu kontrolu Geodetske uprave RS koju u posljednje vrijeme potresaju ozbiljni skandali i hapšenja vezana za višemilionske zloupotrebe.

Izvor iz policije navodi da bi daljim provjeravama trebalo biti utvrđeno koji su razlozi doveli do toga da načelnik Odjeljenja za internu kontrolu u Geodetskoj upravi RS digne ruku na sebe.

Posljednji put Zdravko K. se u javnosti spominjao u septembru 2016. godine kada je bio svjedok u postupku protiv bivšeg direktora Geodetske uprave RS Tihomira Gligorića koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog nesavjesnog poslovanja i pričinjene štete Geodetskoj upravi RS od 265.000 maraka.

U banjalučkoj policiji su potvrdili informaciju o pokušaju samoubistva dodavši kako je o svemu obaviješteno nadležno tužilaštvo.

(euroblic)