Plenković o poplavama koje ruše kuće: Ovo je kao u filmu

hrvatska

Plenković o poplavama koje ruše kuće: Ovo je kao u filmu

Piše: Index.hr

ANDREJ Plenković je u Hrvatskoj Kostajnici, koja je trenutno najteže pogođena poplavama. U poslijepodnevnim satima došlo je do velikog odrona tla, oštećeno je šest kuća i ima ozlijeđenih. Premijer je izjavio kako su kuće nestale kao u filmu.

 "Ovo su zbilja izvanredne situacije", kazao je Plenković u Hrvatskoj Kostajnici, javlja N1.

 

"Kao u filmu nestalo je nekoliko kuća, ceste, dva auta HEP-a koji su jutros došli popraviti vodove", kazao je premijer.

 

 

 

Prema informacijama objavljenima na stranicama Hrvatskih voda izvanredno stanje zbog poplava proglašeno je u Hrvatskoj Kostajnici koju je poplavila Una. HRT javlja kako je voda poplavila nekoliko kuća, poplavljena je i cesta u Kuljanima, gdje je više desetaka stanovnika odsječeno. Došlo je do velikog odrona.

U poslijepodnevnim satima došlo je do velikog odrona tla, oštećeno je šest kuća i ima ozlijeđenih.

 

Ovo nije prvi put da Plenković daje prilično neumjesne izjave pred zabrinutim građanima, usred prirodne katastrofe.

Plenković je prošlo ljeto svojim izjavama šokirao građane Splita i okolice koji su molili za pomoć u gašenju požara. Pojavio se u Splitu nakon što je skoro sve bilo gotovo te izjavio: "Vjerujem da ćemo iz ovog požara koji je interesantan i stoga jer je praktički došao do Splita i odlagališta Karepovac izvući određene pouke. Ovo je postalo atraktivno, jer je sam Split u pitanju".

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.