<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

VIDITE LI NEŠTO NEOBIČNO U KADRU? Urnebesan gaf nasmijao sve u studiju BBC-a

VIDEO

Za razliku od nekih nacionalnih TV kuća, BBC se nakon svega našalio na vlastiti račun

19. mart 2018, 12:00

Posao floor managera je osigurati da sva tehnika radi besprijekorno, a ujedno su i glavna linija komunikacije između režisera i ljudi na sceni. A taj posao je osobito zahtjevan u emisijama koje se prikazuju uživo. Tako se čak i velikom BBC-u potkrade pogreška. No za razliku od nekih nacionalnih TV kuća koje će i puno veće gafove pravdati ili ih ignorirati, BBC se zna žaliti na vlastiti račun. 

Pored gostiju u studiju, kamera je tako uhvatila i nešto što se ne bi trebalo vidjeti. Floor menagerica bila je na sceni kada su kamere počeli snimati pa se brže bolje sakrila kako ne bi završila u kadru. Ne osobito uspješno.

“Želi li itko igrati igru ‘pronaži Traceyna stopala’? Naša floor managerica morala je leći iza sofe da ne završi na televiziji”, objavila je emisija na svom Twitter profilu.

Ubrzo je objavljena snimka u kojoj se vidi kako su voditelji shvatili da se Tracey skriva iza sofe i jedva suzdržavali od toga da prasnu u smijeh.

 Voditelj Dan Walker potom je objavio još jednu fotografiju s komentarom “Naša divna Tracey daje sasvim novo značenje floor manageru”.

Izvor: Twitter