<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Danas vanredna konferencija, postavljena bomba ispred kuće predsjednika paljanskog SDS-a

Desk

Zamjenik načelnika Policijske uprave Istočno Sarajevo Predrag Ćajić potvrdio je da je jutros postavljena bomba ispred ulaznih vrata u porodičnu kuću predsjednika Opštinskog odbora SDS-a Pale Bojana Ninkovića.

19. april 2018, 12:00

“Tačno je da je postavljena bomba ispred ulaznih vrata gdje stanuje gospodin Ninković. Događaj je jutros prijavljen i u saradnji sa tužiocem preduzimaju se sve neophodne aktivnosti. Ništa preciznije ne možemo dati, jer se to dogodilo jutros”, rekao je Ćajić na konferenciji za novinare na Palama.

Odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa učestalim napadima na Ninkovića, Ćajić je rekao da policija nema informaciju da su napadi učestali.

On kaže da je u prethodnom periodu Ninković prijavio da je dobijao SMS poruke koje su uznemirujuće i uvredljivog sadržaja.

Preduzete su sve radnje na utvrđivanju počinioca ovog akta.

Ninković je ranije medijima rekao da je bombu našao jutros ispred ulaznih vrata kada je sa djecom izašao iz kuće, te da je o tome odmah obavijestio policiju.

On je dodao da mu nisu poznati motivi i najavio da će danas ovim povodom održati konferenciju za novinare.