<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

IBRAHIMOVIĆ OPET BRILJIRA: Stigao mu je poziv švedskog selektora, a onda je uslijedila reakcija koju je malo ko očekivao (VIDEO)

Ibra

Zlatan Ibrahimović uživa u životu u Los Angelesu po transferu u redove Galaxyja

25. april 2018, 12:00

 Postigao je nekoliko majstorskih golova, oduševio nesvakidašnjim potezima, a bogat društven život i konstantna zbivanja su kao stvoreni za njega.

Već duže vrijeme po medijima se provlači priča o potencijalnom nastupu Ibrahimovića na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Nakon Ibrine izjave da će on putovati u Rusiji bez obzira u kojoj ulozi, oglasio se bio švedski izbornik Janne Andersson.

"Ibrahimović može ići na Svjetsko prvenstvo, ali ako je zaista promijenio svoje mošljenje onda me mora nazvati i reći da ponovo želi biti dio našeg tima. Ako se to dogodi, onda možemo sjesti i razgovarati o tome šta bi njegov povratak značio, potrebno je samo da me nazove i kaže mi da se želi vratiti", rekao je Andersson.

Cijelu priču oko Ibrinog potencijalnog povratka u dres švedske reprezentacije maksimalno su iskoristili u novoj Samsungovoj reklami za pametni sat.

Ibrahimović se nalazi maksimalno opušten u bazenu, kada mu stiže poziv. Na satu se vidi da dobija poziv od izvjesnog „Jannea“, kako glasi ime švedskog selektora. Ali, Ibra se odluči ne javiti, već nastavlja opuštati se u bazenu...