<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Megan Markl na prvom zadatku poslije udaje pokazala šta misli o kraljevskim pravilima

Pravila

Svaka čast za suptilnost!

24. maj 2018, 12:00

 Novopečena vojvotkinja od Saseksa i njen očigledno manje poznati muž pojavili su se prvi put u javnosti nakon kraljevskog venčanja koje je posmatrao ceo svet. Interesovanje za britansko-američki par i dalje ne jenjava, a Megan i princ Hari su iskoristili ovaj hajp i već su obavili svoju prvu zvaničnu dužnost. Osim činjenice da rojalci izgleda ne idu na medeni mesec, primetili smo još jedan zanimljiv detalj - kako je Megan i ovaj put uspela da suptilno stavi do znanja šta misli o britanskoj kraljevskoj tradiciji i njihovim strogim pravilima.

Naime, u vrtovima Bakingemske palate juče je organizovana proslava u čast princa Čarlsa i njegovog humanitarnog rada, u susret 70. rođendanu, a na kojoj su, očekivano, mladenci bili glavne zvezde.

Hari je održao zdravicu u kojoj se obratio svom ocu i pohvalio ga za vizionarske ideje i sposobnost da ostvari promene, osvrnuvši se na programe socijalne pomoći koji pomažu mlade iz siromašnih porodica, ali i na ekološke programe koje je princ Čarls inicirao.

"Ti si najveća inspiracija Vilijamu i meni, tvoj entuzijazam i energija su zaista zarazni", rekao je Hari pred gostima u Bakingemskom vrtu, a njegova supruga je za to vreme uživala u pogledu na raskoš čiji je od sada i sama deo.

Zanimljivo je, međutim, za kakvu odeću se odlučila u ovoj prilici. Poznato je da kraljevski kodeks u formalnim situacijama ne dozvoljava nošenje haljina sa ogoljenim ramenima i rukama. Megan je ovo pravilo ispoštovala, ali u sopstvenom maniru, ne baš sasvim do kraja. Pojavila se, naime, u bež haljini koja "zabranjene delove" pokriva tek ovlaš providnom tkaninom i tako još jednom pokazala da ne planira da sruši monarhijsku strogost u Engleskoj, ali da i te kako ume da joj doskoči.

Svaka čast za suptilnost!

Izvor: Noizz.rs