<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Lukač: Nigdje ni u jednom trenutku nisam rekao da je pokojni David Dragičević izvršio krađu

BANJALUKA

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS kojeg danas saslušava Anketni odbor NS RS u slučaju "Dragučević" kaže da nigdje nije rekao da je pokojni David Dragičević izvršio krađu.

25. maj 2018, 12:00

Saslušanje upravo u NS RS:


Znate li da nije urađen uviđaj u kući?

Da znao sam ne u tom trenutku, zato smo i izvršili promjene u PS Lauš. Dežurni inspektor iz nemara nije izašao na uviđaj , drugi dan je izašao i rekao da nema potrebe vršti uviđaj. Ta krađa se u tom trenutku nije mogla dovesti u vezi sa Davidom Dragičevićem. To je bio propust.

Zašto ste govorili u skupštini o krađi kada niste imali uviđaj?

Nidje ni u jednom trenutku nisam rekao da je pokojni David Dragičević izvršio krađu. Rekao sam da postoji snimak njegovog navodno ulaska u kuću. Taj snimak je donijela njegova majka, ona je obavijestila službenike i smatrala je da se on krije u jednoj vikendici, jer je mislila da se krije upravo zbog te provale.

Ona mi je rekla da je donijela taj snimak, da bježi i da se krije i evo vidi se da je živ. Meni je to ona potvrdila na licu mjesta.

Nisam ni u jednom trenutku rekao kako su stvari iz provale dospjeli u njegove džepove.

Vezan tekst:

Ministar Lukač o slučaju "Dragičević": U potpunosti stojim iza svega što sam već rekao u NS RS