<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Davor Dragičević: Mene da ste ubili, ne bi bio problem, ali ubili ste dijete!

Desk

I večeras je na Trgu Krajine održan skup Pravda za Davida. Ovo je 88.po redu okupljanje

21. juni 2018, 12:00

Davor Dragičević pozvao je  sve da "7. budu na Davidovom trgu, jer on tu priliku više neće imati.


– Da vidim sveštenika, popa koji krstio ubice, nalagodavce, koji su masakrirali dijete od 21 godinu i na kraju ga položili u kanalizaciju.

– Jel mogu biti kršteni ti ljudi? – pitao je Davor a stotine glasova sa Trga su odgovarale “Ne, ne, ne”.

– Ne, ne mogu. Šteta. Nema više patrijarha Pavla, šteta – odgovara Davor.

"Zašto, pripadnici MUP-a šutite? Zašto ne kažete što svi znaju jasno i glasno? Zašto ste ga ubili? To je dijete. Mene da ste ubili ne bi bio nikakav problem. Zašto ste djetetu to uradili? Tražili smo ga 6 dana a vi ste ga oteli, krili. Predsjedniče, Premijerko, ministri, zašto šutite?" rekao je Davor Dragičević

On je pozdravio medije koji ga prate a pozvao je urednike medija koji ignorišu ovaj slučaj da budu ljudi i daju otkaze.

Okupljeni građani i večeras su čitali pisma podrške, svi zajedno pjevali Davidovu pjesmu i poručili da će na Davidovom trgu istrajati do kraja.

"Dragi Davide ono što su tebi učinili je rana svih nas, koja neće zarasti. Mogli smo ranije progledati i zaustaviti ovo zlo. Ti si sve znao, a mi smo bilo ovce. Za sve što nam se desilo samo smo krivi. Ali nikada za poštene ljude nećeš biti tačka 23" -  napisano je u pismu koje je pročitala jedna Banjalučanka.