<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ako se nađete na ovom aerodromu, molićete se da vam kasni avion

Aerodromi

Biznis insajder donosi listu najbolje ocenjenih aerodroma na svetu. Većina njih prevazišla je osnovne potrebe putnika i sadrži prave atrakcije.

15. august 2018, 12:00

Međunarodni aerodrom Kuala Lumpur, Malezija: Džungla


Jedan od najprometnijih aerodroma, od svog otvaranja 1998. godine, posetioce oduševljava džinovskim drvećem i palmama unutar velike staklene kapsule na sredini aerodroma. 

Međunarodni aerodrom Hamad, Katar: Bazen

Ovaj aerodrom otvoren je 2014. godine. U svom kompleksu ima 25 metara dug bazen. Bazen je otvoren za javnost i ulaznica košta 35 dolara. U cenu su uključeni bazen, džakuzi i teretana.

Međunarodni aerodrom u San Francisku, SAD: Soba za jogu

Putnici nakon napornog leta mogu da se opuste u sobi za jogu na ovom aerodromu. Tu se takođe nalaze i muzej i biblioteka. 

Međunarodni aerodrom u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati: Interaktivna zona za decu

Ovaj aerodrom je do 2008. godine bio najveća zgrada na svetu na osnovu prostora koji zauzima na zemlji. Sadrži veliki broj prodavnica, restorana, spa-centara, prostora za spavanje. Među njima se nalazi i zona za decu, koja obuhvata interaktivne igre, penjanje na veštačkoj steni, kao i prostor za porodičnu igru. 

Međunarodni aerodrom u Minhenu, Nemačka: Klizalište

Da, dobro ste videli. Ovo je aerodrom u Minhenu, koji tokom zimskih dana otvara klizalište za svoje putnike.

Ipak, ovaj aerodrom sadrži sve. 

U pitanju je Čangi aerodrom u Singapuru. Ukoliko se nađete ovde, molićete se da vam zakasni avion. Naime, ovaj aerodrom važi za najbolji na svetu. Poseduje bazen na krovu, nekoliko ribnjaka i jezerceta okruženih cvećem, vodopade, baštu suncokreta, tobogane, kao i luksuzni hotel. 

Uostalom, procenite sami u video-snimku u nastavku.