<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Posao iz snova: Putujte svijetom i pijte gin 80 dana

POSAO

Proizvođač gina "Bombay Sapphire" i ugostiteljska kompanija "Inception Group" su raspisali konkurs za posao koji bi mnogi okarakterisali kao poslom iz snova. Ove dvije kompanije traže globalnog ambasadora koji bi putovao svijetom i pio gin 80 dana, piše Index.hr.

17. august 2018, 12:00

Svrha globalnog ambasadora bi bila promocija novog bara u Londonu nazvanog "Mr Fogg's Society of Exploration", a koji je inspirisan čuvenim romanom "Put oko svijeta za 80 dana" čiji je autor Jules Vern.

Index.hr je istakao da nigdje nije naglašeno da ambasador ne mora biti iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Mumbai, Hong Kong, San Francisco, New York i Lisabon su samo neki od gradova koje će posjetiti budući uposlenik "Bombay Sapphirea" i "Inception Groupa".

Njegova obaveza će biti da svoja putvoanja bilježi fotografijama i tekstovima koj će objavljivati na društvenim mrežama. Ali ne samo to. skupljanje raznih biljaka i začina koji su ga oduševili pri povratku u londonski bar je sastavni dio opisa posla, prenosi Index.hr.

U konkursu se navodi iznos plate. Prijave možete podnijeti klikom na ovaj link.