<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Znate li koliko Britanci plaćaju za 7 dana u Crnoj Gori?

cijena

Jedna britanska agencija objavila je aranžman za Crnu Goru koji obuhvata obilazak nekoliko lokaliteta uz hotelski smeštaj na bazi polupansiona i prevoz.

11. oktobar 2018, 12:00

“Divlja lepota Crne Gore i njeno neverovatno nasleđe Venecijanaca, Otomanskog carstva, Austro-Ugarskog carva i bivše Jugoslavije, stvorilo je jedinstvenu oblast za istraživanje. Nezavisnost je ponovo stekla 2006. godine, a iako je mala ova zemlja obiluje neverovatnom istorijom i još neverovatnijim pejzažom“, navodi se.

Putnici će tokom sedmodnevnog boravka imati priliku da obiđu istorijske gradove Cetinje, Kotor, Budvu i Bar uz mogućnost izleta do Dubrovnika.

U Cetinju će turisti obići Muzej kralja Nikole, jesti tradicionalni crnogorski ručak. U Budvi će šetati starim gradom sa vodičem, a u Kotoru i Perastu obići gotovo sve, pa i ostrvo Gospu od Škrpjela. Stari Bar, jezero Skadar i prava riblja čorba takođe su deo crnogorskog iskustva koje će turisti poneti kući. Cena aranžmana je 1.199 funti.

Izvor: B92