<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Banjalučki Trg Krajine bez Davora Dragičevića (FOTO)

Desk

Posjetili smo jutros Trg Krajine.

15. oktobar 2018, 12:00

Jutros na ovom banjalučkom Trgu nismo pronašli Davora Dragičevića, niti ljude iz "Pravde za Davida" koji su proteklih dana noćivali na ovom prostoru.

Iz grupe “Pravda za Davida” poručili su da Davor više neće noćiti na trgu ali da će svaki dan dolaziti na proteste.


Iz ove grupe potvrdili su za BUKU kako je šator sklonjen jer nisu željeli da se bilo ko razboli zbog hladnih noći, provedenih u šatoru.

"Pokazali smo da smo istrajani u svojim zahtjevima, nismo dopustili da nas iko otjera, otišli smo kad smo mi smatrali da treba. Nastavljamo svaki dan u 18h kao i ranije." rekla nam je Daniela Ratešić



Podsjetimo, Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, je od 20.9. noćio na Trgu Krajine kako bi i na ovaj način alarmirao javnost i nadležne institucije u rješavanju slučaja ubistva Davida Dragičevića.



U međuvremenu a od tog dana, 5.10 organizovan je veliki skup "Pravda za Davida" na kojem je prisustvovalo više desetina hiljada građana Banjaluke i RS i BiH a proteklog vikenda uz skup "Pravda za Davida" organizovana su i dva tzv. "narodna protesta" zbog rezultata izbora, a prisutnim Banjalučanima obratili su se lideri opozicije u RS.

Davor Dragičević sinoć je dao još jedan rok institucijama za rješavanje slučaja ubistva njegovog sina - do 14.11. u 18 sati.