<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Lepa Brena, udes i brzopleti mediji

Makarska

Hrvatski mediji objavili da je Lepa Brena doživjela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povrijeđena, ali je prema novim informacijama ruku slomila pri padu.

25. juli 2014, 12:00

Hrvatski mediji javili su, pozivajući se na njenog portparola i da je toku operacija u specijalnoj bolnici u Lovrenu, da je pjevačica teško povrijeđena i da su joj polomljene obje ruke. Najavljeno je i da će se šef hirurgije uskoro obratiti javnosti. Vest o teškom udesu poznate pjevačice prenijela većina medija u regionu, uključujući i B92.

Međutim, iako su prvi izvještaji govorili o tome da je poznata srpska pjevačica zadobila teške povrede u udesu na putu ka Makarskoj, portal Telegraf.rs je objavio kratku izjavu njenog supruga Bobe Živojinovića, koji je demantovao te navode i objasnio da je pevačica pala poslije doručka i polomila ruku, pa da je zbog toga u bolnici.

Poznati par je na odmoru u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čini svakog ljeta, a pjevačica je večeras i sutra trebalo da održi dva koncerta u Makarskoj, koji su otkazani, javljaju hrvatski mediji.