<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Marko Milićev uhapšen u Kini

Marko Milićev, koji je osumnjičen za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, uhapšen je u Kini, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović.

01. septembar 2014, 12:00

On se nalazi u pritvoru.

Milićev se sumnjiči da je 25. jula oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21) iz Beograda i od tad je bio u bekstvu.



Milićev je osumnjičen da je, nakon što je svojim autom “katrimen” usmrtio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, sa prijateljima pobegao sa lica mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.



Nesreća na Brankovom mostu se dogodila 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući.


Konferencija za novinare ministra policije zakazana je za 18.45.

Milićev je osumnjičen da je 25. jula vozio "mini kantrimen" i udario Luku Jovanovića. To je sredinom avgusta na vanrednoj konferenciji za novinare saopštio ministar policije Nebojša Stefanović.

Milićev je u tom trenutku bio u bekstvu u Turskoj, naveo je tada ministar Stefanović.

Narednog dana za njim je raspisana crvena Interpolova poternica.

Osumnjičeni Milićev tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula, kada se Luka Jovanović s prijateljima vraćao iz grada kući. Njima se na mostu pokvarila "lada" i kad su izašli da automobil poguraju u zaustavnu traku, na njih je naleteo "mini kantrimen".