<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Teletović poručio navijačima: Nećete uzalud biti budni

Nova sezona

Mirza Teletović, kapiten košarkaške reprezentacije BiH i igrač u NBA ligi u Brooklyn Netsima, obratio se putem društvenih mreža svojim navijačima.

30. oktobar 2014, 12:00

 "Dragim mojim navijačima...Večeras u 19.30 po američkom vremenu, odnosno u 01.30 po bh., istrčat ću na parket u Bostonu kada i zvanično započinjem svoju treću sezonu u Brooklynu i NBA.

Na mom zvaničnom Facebook profilu, ali i Twitteru, imat ćete priliku pratiti sve vijesti vezane za moju sezonu, u koju ulazim maksimalno spreman i pun optimizma. Očekujem mnogo od ove sezone i s obzirom na to da znam kako će mnogi od vas biti budni čekajući moje utakmice, želim da znate kako ću dati sve od sebe da to ne bude uzalud. 

Znam da uz sebe imam armiju zombija iz BiH, koji me prate svaku noć i zbog vas sviju želim dati sve od sebe na parketu. Stalno ste mi u mislima, a ja sam uvjeren kako se mojim poenima, osim navijača Brooklyna, raduju i navijači iz BiH. Sretan sam što vas imam i hvala vam! Vaš MT3", napisao je Teletović.