<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Instagram od sada prikazuje i video reklame

Oni koji intenzivno koriste Instagram znaju da reklame nisu nikakva novost za ovaj popularni servis za dijeljenje fotografija.

31. oktobar 2014, 12:00

Ono što jeste novo će biti video reklame u trajanju od 15 sekundi, koje će korisnici od danas viđati u svojim feedovima.

Reklame će se prikazivati na isti način na koji se sponzorisane fotografije prikazuju već gotovo godinu dana. Instagram svoje video reklame testira već neko vrijeme, a sada ih konačno pušta u njihovom punom obliku.

Video reklame će se korisnicima sada prikazivati redovno, a na početku će to biti spotovi nekoliko kompanija, kao što su Activision, Lancome, Banana Republic, Disney i CW network.

Koliko god bile iritantne određenom broju korisnika, ove reklame će svakako otvoriti veliku priliku za zaradu Instagrama, koji se sada nalazi u rukama Facebooka koji od servisa svakako zahtijeva da zarađuje novac.

Za sada nije poznato da li je u planu i plaćeni servis, koji će korisnicima omogućiti iskustvo korišćenja Instagram funkcija bez reklama.

Izvor: www.benchmark.rs