<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučić premijeru Turske: Pronađite ubicu

Predsjednik Vlade Republike Turske Ahmet Davutoglu pozvao je telefonom predsjednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i izrazio saučešće srpskom premijeru povodom ubistva navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića.

22. novembar 2014, 12:00

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zaprepašćenje zločinačkim ubistvom koje je počinjeno nad građaninom Srbije i rekao svom turskom kolegi da Srbija zahtijeva hitno pronalaženje i hapšenje ubice i njegovo najstrože kažnjavanje, piše RTRS.

Takođe, predsjednik Vlade Srbije saopštio je turskom premijeru Davutogluu da šef stručnog štaba Košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman, a poslije izjave u kojoj je ubijenog mladića, kao i sve ostale navijače Crvene Zvezde, optužio za terorizam, nije dobrodošao u Srbiju.

Predsjednik Vlade Srbije istakao je da je Srbija samo prije nekoliko nedjelja dočekala trostruko brojniju grupu navijača Bešiktaša i obezbijedila im punu sigurnost i bezbjednost u Beogradu.

Predsjednik Vlade Republike Turske Ahmet Davutoglu izrazio je žaljenje što je jedan mladi ljudski život ugašen i obećao je da će turske vlasti učiniti sve da se počinilac zločina pronađe i izvede pred lice pravde.