<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Glumci koji su izbjegli tragediju za dlaku

Glumci i glumice se uvijek trude da daju svoj maksimum kako bi njihov film izgledao što bolje, pri čemu se izlažu svakojakim rizicima prilikom snimanja. Predstavljamo vam njih petoro, koji su pukom srećom izbjegli fatalne nesreće prilikom snimanja nekih od najpoznatijih filmova.

27. mart 2015, 12:00

Džoni Dep: Život ovog holivudskog glumca visio je o koncu kada je doživio nesreću na snimanju filma "The Lone Ranger". Naime, pri snimanju jedne od scena u kojoj je pedesetogodišnji glumac jahao konja, sedlo se iznenada olabavilo, pri čemu je Dep ispao iz njega, ali je nekako ostao zakačen, pa ga je uplašena životinja vukla po zemlji 25 metara.

Hali Beri: Seksepilna glumica jedva je ostala živa kada je na snimanju filma "The Call" doživjela stravičnu nesreću. Pri snimanju jedne od scena borbe tamnoputa ljepotica je pala i svom snagom udarila glavom o betonski blok, ostavši bez svijesti i s obilnim krvarenjem. Na sreću, radilo se samo o posjekotini i blažem potresu mozga.

Džejson Statam: Glumac je doživio nezgodu na snimanju posljednjeg dijela akcionog filma "Plaćenici". Statam je u jednoj sceni vozio kamion, kad su odjednom kočnice otkazale pa je vozilo sletjelo s litice pravo u Crno more, s glumcem u kabini. Statam se izvukao iz kabine kamiona, koji je već potonuo, i isplivao na površinu, na opšte oduševljenje svih prisutnih.

Džon Abraham: Jedan od najpoznatijih glumaca Bolivuda upucan je na snimanju i to ni manje ni više nego od strane kolege glumca Anila Kapura. Incident se desio tako što je u sceni pucnjave Kapur, umjesto s predviđenih 15 metara, upucao svog kolegu sa svega metar i po razdaljine. Meci su, naravno, bili ćorci, međutim ispaljeni s tako male razdaljine mogu da budu fatalni.

Džejmi Aleksander: Na snimanju filma o nordijskom bogu Toru, "Tamni svijet", glumica Džejmi Aleksander okliznula se i pala s metalnih stepenica doživjevši teške povrede, koje su je poprilično odvojile od snimanja. Povrijedila je kičmeni stub, naprslo joj je čak 11 pršljenova, iščašila je rame i pri tom pokidala ligamente istog.