<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Jagodić novi trener Borca

SARAJEVO

Vlado Jagodić je novi trener banjalučkog Borca.

27. mart 2015, 12:00

Bivši selektor mlade reprezentacije BiH dogovorio je danas s upravom Borca saradnju do kraja sezone.

Jagodić, koji će treći put u trenerskoj karijeri sjesti na klupu banjalučkog kluba, zamijeniće Vinka Marinovića koji je napustio tim i otišao u Zrinjski, prenosi sajt Borac Sport.

Jagodić je danas predstavljen medijima i javnosti u prisustvu prvih ljudi kluba, predsjednika upravnog odbora Draška Ilića i direktora Roberta Zrilića.

"Vođenje prvog tima preuzeo sam u trenutku kada svi treba da budemo jedinstveni po pitanju opstanka, a kasnije i razvoja Borca. Svi koji me poznaju znaju da sam ja, nakon što mi je završio mandat u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, želio da se oprobam u inostranstvu. Međutim, konkretne ponude nije bilo a kada je uslijedio poziv iz Borca dileme nije bilo, jer je Borac moj klub šta god neko mislio o meni", kazao je 51-ogodišnji strateg.

"Dva puta sam mandat u Borcu završio na neslavan način, pa se nadam da će sada biti 'treća sreća', odnosno da ću i ja konačno biti ispraćen aplauzima sa Gradskog stadiona. Nakon osvojene titule prvaka BiH sa Borcem i mnogobrojnih titula u RS, trofej koji mi nedostaje je Kup BiH i učiniću sve što je u mojoj moći da ga zajedno sa momcima osvojim", dodao je Jagodić, naglasivši da neće biti promjena u ostatku stručnog štaba.