Додик наложио: Салкићу плата доле 20 посто!

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је наложио доношење рјешења о утврђивању основа плате којим је потпредсједнику Српске Рамизу Салкићу умањена плата за 20 одсто, саоштено је из кабинета предсједника Републике.

BUKA / 13. фебруар 2018

У саопштењу се наводи да је одлука донесен “због Салкићевог изношења ноторних неистина које наносе немјерљиву штету угледу Републике Српске, из чијег буџета потпредсједник Салкић прима плату”.

Салкић је раније данас рекао да предсједник Српске “ради на успостављању оружаних формација у Српској”.

 

"Ја сам рекао оно што видим и осјећам да се дешава на простору овог ентитета. Један угледни свјетски часопис данас је исто то у свом коментару у једном чланку то исто тако детектовао. Мени је то огромна сатисфакција да људи који гледају са стране виде идентично како видим и ја из Бањалуке. Проблем Додику је постојање Бошњака у Бањалуци који су спремни да износе ставове са којима се он евидентно не слаже и који су спремни да разоткрију оно шта он намјерава и које су му намјере. Нјегов покушај дискредитације мене путем одређених Бошњака је пропао и он мора тражити неки други начин", казао је Салкић за Н1. Како је навео, о овом потезу Милорада Додика је чуо од новинара и још увијек није примио никакву званичну обавијест или рјешење.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.