Джеф Бриџис 40 година воли једну жену и открива у чему је тајна "док нас смрт не растави"

Глумца Джефа Бриџиса вероватно знате као фацу из "Тхе Биг Лебоски", или Ајрон Монгера из "Иронман-а", а можда и као Джека Прескота из "Кинг Конга".

noizz.rs / 13. март 2018

У временима када холивудски бракови једва спајају крај с крајем и трају таман толико да се потпише предбрачни уговор, Джеф и његова супруга Сузан су заједно од 1977.

Брижис је упознао своју жену у време када је била конобарица, док је он снимао филм "Ранцхо Делуе." Приметио ју је и истог тренутка знао да је нашао праву. Она га је први пут одбила, али су се поново срели неколико дана касније. Плесали су читаво вече и за трен ока Сузан се одрекла дотадашњег живота, преселивши се код Джефа у Калифорнију.

 

"Рекао сам: 'Боже, не смем да пустим ову жену да оде'. Замислио сам слику старца који размишља о девојци из Монтане и пита се зашто се није њоме оженио", рекао је Джеф у једном интервјуу.

 

Пет дана након упознавања, постали су господин и госпођа Бриџис.

 

 

Не сумњамо да период од 40 година захтева неограничену количину љубави и разумевања, али глумац је има конкретно објашњење зашто његов брак траје скоро пола века.

 

Разлог дугогодишњег брака, како каже Бриџис, јесте то што нико од њих двоје није побегао када су наишли тешки тренуци.

 

Уместо тога, научили су да се суоче са проблемима на здрав начин. Причали су често, отворено и сасвим искрено.

 

"Ако често мењате партнера, сваки пут ће бити све теже или ћете бити константно незадовољни. Тако никада нећете схватити богатство које нуди веза на дуге стазе", рекао је Бриџис и додао: "Оно што вам нису рекли за брак је да временом постаје све бољи и бољи - на свим нивоима."

 

Иначе, Джеф је познат као неко ко често има занимљиве изјаве о мушко-женским односима. Једном приликом су га питали шта се дешава када се мушкарцу укаже прилика за превару.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ И

 

Човек који је спасао брак поставивши жени само једно питање

"Учимо током читавог живота. Изволи, уради то па ћемо видети куда ће те то одвести. Гушење и сузбијање таквих емоција те може довести у невољу такође", одговорио је глумац.

 

"Прочитао сам занимљив чланак, да су такве ствари уско повезане са медитацијом и спиритуалном страном која мене јако интересује. Разлика између сузбијања и суздржавања је велика. Ако додирнете нешто врело, не морате да сузбијате жељу да поново урадите исто."

 

Када су га питали да ли је додирнуо нешто слично, рекао је: "Понекад. То је прича слична са зависношћу. И о људима који падну на дно. Не бих то износио у јавност, али и ја сам падао на дно", искрено је рекао Бриџис.

 

Извор: Ноизз.рс


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.