Масовна туча држављана БиХ и Србије у њемачком Колбермору: У сукобу кориштене и бејзбол палице

Локални медији јављају да су у тучи кориштене и бејзбол палице. У инциденту наводно нико није ухапшен, а полиција још увијек трага за актерима

Buka / 13. март 2018

 

Више држављана Босне и Херцеговине и Србије учествовало је у физичком обрачуну испред ресторана брзе хране "МцДоналдс" у њемачком градићу Колбермор, јављају тамошњи медији.

Неколико учесника затражило је љекарску помоћ због задобијених повреда, док су се остали разбјежали када је полиција дошла на мјесто инцидента.

Полиција још увијек истражује цијели случај, тако да околности под којима је дошло до масовне туче за сада нису познате.

Локални медији јављају да су у тучи кориштене и бејзбол палице. У инциденту наводно нико није ухапшен, а полиција још увијек трага за актерима.

Такође, локалне власти покушавају да нађу свједоке, како би што прије ријешиле случај.

Портал мангфалл.24.де пише да се у редакцију јавио један од наводних учесника туче, који је изјавио да је у тренутку када је туча почела са породицом напуштао ресторан.

Наводи се да је одлучио да се јави новинарима јер жели да разријеши цијелу ситуацију.

Он је наводно покушао да умири ситуацију и да развади људе који су се потукли, али је на крају и сам повријеђен у инциденту.

Навео је да су многи људи стајали са стране и само посматрали догађај, не покушавајући да умире учеснике.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.