Korisnik: B92
Komijeve bilješke otkrivaju: Tramp je pričao o Putinu i prostitutkama
Komijeve bilješke otkrivaju: Tramp je pričao o Putinu i prostitutkama Beleške nekadašnjeg direktora FBI Džejmsa Komija o razgovorima sa američkim predsednikom Donaldom Trampom su se pojavile.
Konačno otkriven identitet "vrišteće mumije": Evo ko je to bio...
Misterija Konačno otkriven identitet "vrišteće mumije": Evo ko je to bio... Misterija stara skoro tri hiljade godina konačno bi mogla da bude rešena.
Pronađena podmornica kojom je "Hitler pobegao u Južnu Ameriku"
U-3523 Pronađena podmornica kojom je "Hitler pobegao u Južnu Ameriku" Nestala nemačka podmornica kojom je, prema verovanju teoretičara zavere, Adolf Hitler pobegao u Južnu Ameriku nakon Drugog svetskog rata, pronađena je posle 73 godine u blizini danske obale.
Ovo su najgori filmovi o superherojima svih vremena
Film Ovo su najgori filmovi o superherojima svih vremena Lista 25 najgorih filmova o superherojima izgleda ovako
"Šešelj opet divlja": Hrvatska delegacija prekida posjetu Srbiji
Zategnuto "Šešelj opet divlja": Hrvatska delegacija prekida posjetu Srbiji Hrvatska delegacija se nakon, kako zagrebački "Indeks" piše, “Šešeljevog divljanja“, povukla u ambasadu, a potom prekinula zvaničnu posetu Beogradu.
Koliko biste plaćali Fejsbuk ako bi se uvela obavezna pretplata?
FB Koliko biste plaćali Fejsbuk ako bi se uvela obavezna pretplata? Neke od najkorisnijih stvari su besplatne. Fejsbuk je besplatan, Wikipedia je besplatna. Google mape, Gmail i Google Search se takođe ne plaćaju. Ako ne zamjerimo oglašivačima besplatni su i Spotify i…
Luksuzan život "Prve dame pakla": Ko je Asma al Asad? FOTO
Prve dame Sirije Luksuzan život "Prve dame pakla": Ko je Asma al Asad? FOTO Prikaz palata, skupe garderobe i izlazaka samo su deo profila na Instagramu prve dame Sirije, pa tako njen profil odaje utisak kao da se ništa neobično ne događa u ovoj zemlji.
Pojavili se prvi snimci vazdušnih udara u Siriji VIDEO
Sirija Pojavili se prvi snimci vazdušnih udara u Siriji VIDEO SAD, Velika Britanija i Francuska pokrenule su vazdušne napade na ciljeve u Siriji, a na društvenim mrežama pojavili su se video snimci i fotografije iz Damaska
Fascinantan video-snimak: Šta je NASA snimila na Mjesecu?
video Fascinantan video-snimak: Šta je NASA snimila na Mjesecu? Američka svemirska agencija (NASA) objavila je zadivljujuću turu po Mesecu u 4K rezoluciji, koristeći podatke koje je sakupila putem svoje sonde.
Tramp: Napada možda bude, a možda i ne bude!
Tramp Tramp: Napada možda bude, a možda i ne bude! Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp nastavio je sa "igranjem rata" preko Tvitera, a ovog puta je poručio da "nikada nije rekao kada će izvesti napad na Siriju".
Malo ostrvo u Engleskoj ima sjajnu ponudu za vas
St. Michael's Mount Malo ostrvo u Engleskoj ima sjajnu ponudu za vas Malo ostrvo Sent Majkls Maunt (St. Michael's Mount) u Kornvolu u Engleskoj traži radnika. Pozicija menadžera je idealna za one koji vole rad u malom kolektivu, more i život na ostrvu.
Na listi najjeftinijih evropskih gradova za život dva su iz Bosne i Hercegovine
lista Na listi najjeftinijih evropskih gradova za život dva su iz Bosne i Hercegovine Business Insider je objavio listu 26 evropskih gradova u kojima je moguće živjeti sa manje od 690 eura mjesečno
Fejsbuk briše sve poruke i pozive starije od godinu dana: Šta je sve novo na popularnoj društvenoj mreži
noviteti Fejsbuk briše sve poruke i pozive starije od godinu dana: Šta je sve novo na popularnoj društvenoj mreži Većina korisnika već od danas na vrhu svog News Feeda moći će da vidi sve aplikacije koje koriste, ali i sve lične informacije koje te aplikacije koriste