Korisnik: BUKA
Robert Mugabe podnio ostavku!
Svijet Robert Mugabe podnio ostavku! Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe saglasio se da ode sa vlasti nakon 37 godina, tvrdi izvor upoznat sa pregovorima Mugabea i vojske, prenosi Rojters.
Opozicija predložila Zajednički sporazum vladajućih i opozicije u RS: Pročitajte dokument
Dokument Opozicija predložila Zajednički sporazum vladajućih i opozicije u RS: Pročitajte dokument Predsjednici opozicionih partija u Spskoj, SDS-a Vukota Govedarica, PDP-a Branislav Borenović i NDP Dragan Čavić predložili su koaliciji vladajućih partija Zajednički sporazum na sastanku u Banjaluci.…
Naučnici tvrde: Ovu osobinu imaju pametni ljudi
nauka Naučnici tvrde: Ovu osobinu imaju pametni ljudi AKO MISLITE da znate sve, vjerovatno ne znate. Zvuči komplicirano, no zapravo nije uopće.
Crveni krst Banjaluka: Humanitarni turnir za pomoć javnoj kuhinji
Banjaluka Crveni krst Banjaluka: Humanitarni turnir za pomoć javnoj kuhinji Crveni Krst Banjaluka već šestu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.
Vremenska prognoza za predstojeću sedmicu
vrijeme Vremenska prognoza za predstojeću sedmicu Meteorolozi su objavili vremensku prognozu za predstojeću sedmicu, a kako navode, promjena nas očekuje u srijedu. Tada će definitivno prestati padati snijeg, a temperature zraka bit će nešto ugodnije.
Vučić : Nema vanrednih izbora!
Srbija Vučić : Nema vanrednih izbora! Srbija neće ići na vanredne republičke izbore i beogradski izbori će biti najvjerovatnije u martu, saopšteno je nakon sjednice Glavnog odbora SNS.
Čelnik venecuelanske opozicije Antonio Ledezma pobjegao u Španiju
Svijet Čelnik venecuelanske opozicije Antonio Ledezma pobjegao u Španiju Čelnik venecuelanske opozicije Antonio Ledezma, koji je bio u kućnom pritvoru od 2015. godine zbog navodnog planiranja državnog udara, u petak je pobjegao preko granice u Kolumbiju, nakon čega je avionom…
Demonstranti u glavnom gradu Zimbabvea idu ka Mugabeovoj rezidenciji
Svijet Demonstranti u glavnom gradu Zimbabvea idu ka Mugabeovoj rezidenciji Zimbabveanci koji slave očekivani slom vladavine predsjednika Roberta Mugabea krenuli su ka njegovoj rezidenciji u prijestonici Harare.
Preminuo gitarista benda AC/DC Malcolm Young
Smrt Preminuo gitarista benda AC/DC Malcolm Young PREMINUO je gitarista benda AC/DC Malcolm Young.
Procurio dokument – šta Nijemci planiraju za Zapadni Balkan
Dokument Procurio dokument – šta Nijemci planiraju za Zapadni Balkan Novinar Dojče velea Srećko Matić objavio je deo dokumenta sa predlozima na osnovu kojih bi u Nemačkoj trebalo da se formira parlamentarna koalicija.
Tajči je imala samo jednu želju za sprovod supruga, a ona će vam slomiti srce
BOLAN GUBITAK Tajči je imala samo jednu želju za sprovod supruga, a ona će vam slomiti srce Nekad najveća zvijezda Jugoslavije na društvenim je mrežama objavila detalje vezane za posljednji ispraćaj njezinog supruga
Uplakani Stevan iz Vojvodine: Hoću da budem Bosanac!
APSOLUTNI HIT NA INTERNETU Uplakani Stevan iz Vojvodine: Hoću da budem Bosanac! Kad udarim glavom o vrata, ništa me ne boli!
Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka
VRIJEME Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje do ponedjeljka....
Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu
Sam u kući Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu AKO ste "Sam u kući" sasvim sigurno gledali više puta, sasvim sigurno niste primijetili jedan detalj u filmu koji bi mogao promijeniti sve. Naime, jedan korisnik Reddita primijetio je kako Kevinov tata…