Korisnik: BUKA
POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA Sto hiljada Rumuna protestuje protiv korupcije, ne smeta im ni snijeg ni hladnoća
Rumunija POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA Sto hiljada Rumuna protestuje protiv korupcije, ne smeta im ni snijeg ni hladnoća Ostavka! To je reč koju je sto hiljada Rumuna vukalo u glas na jučerašnjim demontracijama protiv zakona koji je usvojio rumunski parlament, i koji će po svemu sudeći otežati procesuiranje zločina i korupcije…
Na današnji dan 1993. pretučen je Srđan Aleksić, ubijen je jer je u divljim vremenima ostao čovjekom
Desk Na današnji dan 1993. pretučen je Srđan Aleksić, ubijen je jer je u divljim vremenima ostao čovjekom Na današnji dan prije 25 godina, 21. siječnja 1993. godine, mladi Srđan Aleksić brutalno je pretučen na tržnici u Trebinju.
Vi koji bježite, ne šaljite roditeljima novac....
Grafit u Banjaluci Vi koji bježite, ne šaljite roditeljima novac.... U centru Banjaluke osvanuo je novi grafit
100.000 Grka na ulicama Soluna zbog jednog imena Makedonije
Solun 100.000 Grka na ulicama Soluna zbog jednog imena Makedonije Više od 100.000 Grka okupilo se u Solunu na demonstracijama protiv upotrebe riječi “Makedonija” u bilo kakvom rješenju spora između Atine i Skoplja.
Boeing norveške aviokompanije stigao iz New Yorka u London za 5 sati i 13 minuta
Rekord Boeing norveške aviokompanije stigao iz New Yorka u London za 5 sati i 13 minuta Boeing 787-9 Dreamliner norveške niskobudžetne aviokompanije Norwegian Air Shuttle stigao je iz New Yorka do Londona za 5 sati i 13 minuta te postavio rekord za najkraći let na ovoj relaciji.
Đorđe Balašević: Živimo u zemlji u kojoj čovjeka ubiju s pet metaka u leđa
Koncert Đorđe Balašević: Živimo u zemlji u kojoj čovjeka ubiju s pet metaka u leđa ĐORĐE BALAŠEVIĆ održao je koncert u prepunoj dvorani SPENS u rodnom Novo Sadu i tom prilikom osvrnuo se na na ubojstvo lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.
Arapa i investicija u BiH bit će sve više: Omiljena destinacija mami arapske turiste, ali sada i njihove biznismene
ŠTA JE GLAVNI MAMAC? Arapa i investicija u BiH bit će sve više: Omiljena destinacija mami arapske turiste, ali sada i njihove biznismene "BiH je postala omiljena destinacija, ne samo za arapske turiste nego i za investitore", rekao je Uygur na marginama Expo Turkey 2018, koji je održan ove sedmice u glavnom katarskom gadu Dohi
Erdoganova "Maslinova grančica"  – pogođeno 108 meta u Siriji
Erdoganova "Maslinova grančica" – pogođeno 108 meta u Siriji U turskim vazdušnim napadima u Siriji pogođeno je 108 meta sirijskih Kurda, saopštila je vojska.
Okončana 12-satna opsada hotela: Ubijeno pet civila i tri napadača
Svijet Okončana 12-satna opsada hotela: Ubijeno pet civila i tri napadača Afganistanske bezbjednosne snage saopštile su da su ponovo preuzele kontrolu nad luksuznim hotelom u Kabulu koji je sinoć napadnut, a sva trojica naoružanih napadača su usmrćena.
TripAdvisor objavio listu 10 najpopularnijih mjesta za 2018.
TURIZAM TripAdvisor objavio listu 10 najpopularnijih mjesta za 2018. Popularan turistički sajt TripAdvisor objavio je listu gradova koji će biti najtraženiji u 2018. godini.
Mijatović: Ja sam Srbin i Bosanac
Saopštenje Mijatović: Ja sam Srbin i Bosanac Potpredsjednik Glavnog odbora SDP BiH Vojin Mijatović se danas oglasio saopđtenjem za javnost.
VUČIĆ NA KOSOVU: „Srbija želi mir, Albancima poručujem...“
Region VUČIĆ NA KOSOVU: „Srbija želi mir, Albancima poručujem...“ Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je prije podne u manastir Banjska, gdje ga je, na početku cjelodnevnog boravka na Kosovu, dočekao veliki broj građana i sveštenstvo manastira s vladikom Teodosijem...
ŠTETA U MILIONIMA EURA: Voćari otkrili do kad bi mogla trajati zabrana uvoza jabuka u Rusiju
Uvoz ŠTETA U MILIONIMA EURA: Voćari otkrili do kad bi mogla trajati zabrana uvoza jabuka u Rusiju Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović je potvrdio kako je Ruska Federacija zabranila uvoz jabuka iz BiH, navodeći da je to radila jedna kompanija iz Bijeljine, a certifikat za…
SKANDAL NA BOGOJAVLJANJE Plivao za Časni krst, a na grudima HITLEROVA SVASTIKA. I to pred vladikom Amfilohijem
Podgorica SKANDAL NA BOGOJAVLJANJE Plivao za Časni krst, a na grudima HITLEROVA SVASTIKA. I to pred vladikom Amfilohijem Juče se širom regiona prilivalo za Časni krst, pošto pripadnici Srpske pravoslavne crkve obilježavaju Bogojavljenje. Iz država bivše Jugoslavije stižu brojne fotografije i snimci sa ovih manifestacija,…