Korisnik: BUKA
ADDIKO BANKA Reagovanje: Evropski sud pravde nije razmatrao ništavnost valutne klauzule niti je proglasio ništavnom
Reagovanje ADDIKO BANKA Reagovanje: Evropski sud pravde nije razmatrao ništavnost valutne klauzule niti je proglasio ništavnom Informacija o navodnoj presudi Evropskog suda pravde o ništavnosti valutne klauzule u CHF koja je juče plasirana u pojedinim medijima u potpunosti je netačna. Evropski sud pravde je, po žalbi klijenata,…
Pucnjava ispred glavne sudnice u Istanbulu!
Istanbul Pucnjava ispred glavne sudnice u Istanbulu! Ispred glavne sudnice u Istanbulu dogodio se oružani obračun pripadnika dvije kriminalne grupe, a jedna osoba je povrijeđena, javili su turski mediji.
Velika civilna vježba NATO-a u BiH: Jačanje saradnje i odgovora na eventualne prirodne katastrofe
VJEŽBA Velika civilna vježba NATO-a u BiH: Jačanje saradnje i odgovora na eventualne prirodne katastrofe Bosna i Hercegovina je domaćin velike NATO terenske vježbe odgovora na prirodne nesreće pod nazivom “BOSNA I HERCEGOVINA 2017” koja će se održati od 25. do 29. septembra 2017. godine u okolini Tuzle.
NAPADNUT TRENER DINAMA Maskirani napadači pretukli ga palicama ispred stana, završio u bolnici
NAPADNUT TRENER DINAMA Maskirani napadači pretukli ga palicama ispred stana, završio u bolnici NAKON utakmice Dinama u hrvatskom kupu dvojica maskiranih napadača napali su trenera zagrebačkog kluba Marija Cvitanovića.
Vremenska prognoza za danas: Snijeg u BiH
Prognoza Vremenska prognoza za danas: Snijeg u BiH Federalni hidrometeorološki zavoda Bosne i Hercegovine objavio je vremensku prognozu za četvrtak, a kako navode u saopćenju, na planinama će sutra padati snijeg.
 Protesti u Banjaluci završeni
BANJALUKA Protesti u Banjaluci završeni Protesti su završeni mirno i bez ikakvih sukoba.
Protesti u Banjaluci: Kolona krenula prema zgradi Vlade RS
BANJALUKA Protesti u Banjaluci: Kolona krenula prema zgradi Vlade RS Protesti su završeni mirno i bez ikakvih sukoba.
Protesti u Banjaluci: Građani skandiraju Mile odlazi (FOTO)
BANJALUKA Protesti u Banjaluci: Građani skandiraju Mile odlazi (FOTO) Nezadovoljstvo. Okupilo se više stotina građana.
Tropic želi da preuzme Mercator
BANJALUKA Tropic želi da preuzme Mercator Žele da preuzmu...
Protesti u Banjaluci protiv partijskog zapošljavanja - Ovo je tek početak (FOTO)
BANJALUKA Protesti u Banjaluci protiv partijskog zapošljavanja - Ovo je tek početak (FOTO) Članovi Udruženje “ReStart Srpska” na današnjem protestu u Banjaluci zatražiće smjenu Vlade RS. Već se okupilo više stotina građana. Ekipa portala Buka je na protestima...
Pišem ti poslednji put: Pjesnik Goran Tadić dolazi u Banjaluku
POEZIJA Pišem ti poslednji put: Pjesnik Goran Tadić dolazi u Banjaluku „Pišem ti poslednji put“ naziv je poetske večeri kojom će pjesnik iz Novog Sada Goran Tadić obradovati svoju publiku u Banjaluci.
Uspješna turneja Damira Imamovića u Kini!
TURNEJA Uspješna turneja Damira Imamovića u Kini! Sinoć je uspješno završena desetodnevna kineska turneja Damira Imamovića u pratnji violinistice Ivane Đurić!
Banja Luka: Pritvor za Ćirića zbog pokušaja ubistva, Fifić pušten da se brani sa slobode
Banjaluka Banja Luka: Pritvor za Ćirića zbog pokušaja ubistva, Fifić pušten da se brani sa slobode Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, nakon ispitivanja osumnjičenog lica Ćirić Dalibora, rođenog 1982.godine iz Banja Luke, stavio je prijedlog Okružnom sudu u Banja Luci, za određivanje…