Korisnik: BUKA/M.I.D.
Inicijativa građana Rekreativna zona dodijelila priznanje Građanskoj inicijativi Nova varoš
PODRŠKA Inicijativa građana Rekreativna zona dodijelila priznanje Građanskoj inicijativi Nova varoš Bitno je da se sjeme građanske inicijative što više širi i da u gradu imamo što više zainteresovanih ljudi za takvu vrstu djelovanja i što više novih građanskih inicijativa
Fosilna industrija umire: Nerealna obećanja o novim radnim mjestima u termoelektranama
EKOLOGIJA Fosilna industrija umire: Nerealna obećanja o novim radnim mjestima u termoelektranama Fosilna industrija umire i obećanja da će se otvarati nova radna mjesta drže radnike i lokalne zajednice zarobljene u nerealnim obećanjima...
23 godine nakon prestanka rata mnoge žene i dalje su u mraku zbog torture koju su preživjele
TORTURA 23 godine nakon prestanka rata mnoge žene i dalje su u mraku zbog torture koju su preživjele U svijetu se 26. juni obilježava kao Međunarodni dan podrške žrtvama torture.
Banjalučki srednjoškolci u borbi protiv nacionalne diskriminacije (VIDEO)
VIDEO Banjalučki srednjoškolci u borbi protiv nacionalne diskriminacije (VIDEO) Mladi Banjalučani snimili kratkometražni film na temu zastupljenosti multinacionalnosti u BIH
Davor Dragičević: Možete li mi vratiti našeg Davida? Ne možete
PRAVDA ZA DAVIDA Davor Dragičević: Možete li mi vratiti našeg Davida? Ne možete I danas je na Trgu Krajine održano okupljanje Pravda za Davida. Okupljeni više od dva mjeseca traže istinu i pravdu.
PRIPAZITE: Zmija na dječijem igralištu u Banjaluci, građani u šoku (FOTO)
ZMIJA PRIPAZITE: Zmija na dječijem igralištu u Banjaluci, građani u šoku (FOTO) U banjalučkom naselju Borik na dječijem igralištu mještani su uočili zmiju. Fotografije su objavljene na društvenom mreži Facebook.
Više od dva mjeseca na Trgu Davida Dragičevića: Želimo samo dvije riječi ISTINA i PRAVDA!
ISTINA Više od dva mjeseca na Trgu Davida Dragičevića: Želimo samo dvije riječi ISTINA i PRAVDA! Banjalučani više od dva mjeseca traže samo ISTINU i PRAVDU za DAVIDA.
Evropska noć muzeja: U subotu bogat program u Muzeju savremene umjetnosti RS i Muzeju RS
BANJALUKA Evropska noć muzeja: U subotu bogat program u Muzeju savremene umjetnosti RS i Muzeju RS U Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske danas je održana konferencija za medije povodom Evropske noći muzeja koja će se u MSURS obilježiti 19. maja 2018. godine.
Otvorena trim staza za trkače u Banjaluci: Sport koji je dostupan i besplatan za sve!
TRČANJE Otvorena trim staza za trkače u Banjaluci: Sport koji je dostupan i besplatan za sve! Danas je u parku Mladen Stojanović upriličeno otvaranje trim staze, za trkače, rekreativce i profesionalce.
Davor Dragičević: Imenujte sve koji su krivi za Davidovu smrt, interesuju nas imena!
IMENA Davor Dragičević: Imenujte sve koji su krivi za Davidovu smrt, interesuju nas imena! I danas se održao skup Pravda za Davida u centru Banjaluke.
Banjaluka: Informišite se o neradnim danima, prevozu, vremenu, radu prodavnica i apoteka
SERVISNE INFORMACIJE Banjaluka: Informišite se o neradnim danima, prevozu, vremenu, radu prodavnica i apoteka Uživajte u prazniku, jer će danas u BiH biti sunčan i lijep dan.
Audio-video instalacijom na Banskom dvoru predstavlja se koncept Evropska prestonica kulture “Banja Luka 2024”
EPK Audio-video instalacijom na Banskom dvoru predstavlja se koncept Evropska prestonica kulture “Banja Luka 2024” Uoči početka programa Svečane akademije, u 20.00 časova, na fasadi Kulturnog centra „Banski dvor“ biće prikazana audio-video instalacija u produkciji Tima „Banja Luka 2024“, u trajanju od 24 minute, kojom…