Korisnik: Buka
 Romano Bolković: NDH nije bila ni nezavisna ni država ni Hrvatska!
NDH Romano Bolković: NDH nije bila ni nezavisna ni država ni Hrvatska! U NDH otvarali su koncentracijske logore. U tim logorima ubijali su djecu: Židova, Srba, Roma...
Avioni Ryanaira lete iz Banjaluke: Minhen i Brisel po povoljnim cijenama i to dva puta sedmično
Aerodrom Avioni Ryanaira lete iz Banjaluke: Minhen i Brisel po povoljnim cijenama i to dva puta sedmično Uskoro će sa Aerodroma Banjaluka letjeti avioni kompanije Ryanair i to za dva grada Zapadne Evrope.
Kako brzo obrisati sve podatke s računara i mobilnog telefona
Brisanje sadržaja Kako brzo obrisati sve podatke s računara i mobilnog telefona Evo kako to možete učiniti.
Mortal Kombat Bend 28.aprila u KSB-u
KONCERT Mortal Kombat Bend 28.aprila u KSB-u Mortal Kombat Bend stiže u Klub Studenata Banja Luka – KSB u subotu, 28.aprila.
Poznati hrvatski meteorolog Zoran Vakula otkrio nam kakvo će biti ljeto
Vrijeme Poznati hrvatski meteorolog Zoran Vakula otkrio nam kakvo će biti ljeto Drugi dio travnja obilježile su natprosječno visoke temperature za ovaj dio godine.
Priče o Aliji Sirotanoviću, aprilu '61. u Sarajevu i Miss Jugoslavije '62
TRI BISERA IZ ARHIVE FILMSKOG CENTRA SARAJEVO Priče o Aliji Sirotanoviću, aprilu '61. u Sarajevu i Miss Jugoslavije '62 Obavezno gledanje!
Novi izvještaj State Departmenta o BiH: Političke partije kontrolišu školsku administraciju preko 13 ministarstava...
Izvještaj Novi izvještaj State Departmenta o BiH: Političke partije kontrolišu školsku administraciju preko 13 ministarstava... „Kada učenici, roditelji i nastavnici odluče da se odupru segregaciji, često nailaze na političku ravnodušnost, a ponekad i zastrašivanje“, navodi se.
Uvodi se porez na imovinu, ali i veći porez na luksuz
POREZOM DO NOVCA Uvodi se porez na imovinu, ali i veći porez na luksuz Preraspodjela poreznog opterećenja iduća je mjera koju bi Vlada FBiH trebala provesti tijekom ove godine i koja će označiti početak proširenja porezne osnove, točnije uvođenje nekih novih poreza koji…
Bajtal: Vlast je opasna, odavde se ne odlazi, odavde se bježi
Sarajevo Bajtal: Vlast je opasna, odavde se ne odlazi, odavde se bježi Politički analitičar Esad Bajtal kazao je za N1 da se iz Bosne i Hercegovine ''ne odlazi već bježi - glavom bez obzira''.
Mještani o zlostavljanju šestogodišnjaka: Tragedija, Boga molimo da se dijete što prije oporavi
Sarajevo Mještani o zlostavljanju šestogodišnjaka: Tragedija, Boga molimo da se dijete što prije oporavi Mještani su šokirani, razočarani i još uvijek u nevjerici. Podsjećanja radi, u četvrtak navečer dječaka koji se vraćao od nane na putu prema kući je zasreo mladić koji živi u komšiluku, nasilu ga odveo…