Korisnik: Buka
Objavljena dugoročna vremenska prognoza za BiH
VRIJEME Objavljena dugoročna vremenska prognoza za BiH Federalni hidrometeorološki zavoda objavio je danas vremensku prognozu za kraj tekućeg i prvi dio narednog mjeseca.
Fond zdravstva danas uplaćuje 200 hiljada KM za Sofijino liječenje
Humanost Fond zdravstva danas uplaćuje 200 hiljada KM za Sofijino liječenje “Fond zdravstvenog osiguranja RS će danas uplatiti iznos od 200.000 KM za finansiranje troškova operacije za trogodišnju Sofiju Mićević iz Banjaluke u zdravstvenoj ustanovi “Jons Hopkins Medicine International”…
Ovo je najčešće prezime u Bosni i Hercegovini
Ovo je najčešće prezime u Bosni i Hercegovini Ako ste znatiželjni istražiti više informacija o svom prezimenu ili koja su najraširenija prezimena u svijetu sada imate novi alat na raspolaganju.
Zemljotres na jugozapadu BiH!
Zemljotres Zemljotres na jugozapadu BiH! U ranim jutarnjim satima, tačnije u 7:19 zemljotres jačine 3,2 po Richteru zatresao je jugozapadni dio BiH.
Banski dvor: Publika uživala u koncertu vojnog orkestra u Banjaluci (FOTO)
Koncert Banski dvor: Publika uživala u koncertu vojnog orkestra u Banjaluci (FOTO) "Let Me Entertain You“, "Can't Stop The Feeling“, „Happy“, "James Bond Theme", „Swing, Swing, Swing“, samo su neke od numera koje su sinoć izveli Vojni orkestar Oružanih snaga BiH i vojni orkestar Kraljevske…
Za trudnice: Razgovaraonica u novom "ruhu" u Banjaluci
PRIPREMA ZA POROĐAJ Za trudnice: Razgovaraonica u novom "ruhu" u Banjaluci Udruženje građana „DRIP“ organizuje novi ciklus Razgovaraonice-školice za trudnice u Banja Luci koja počinje u ponedeljak 03. aprila u terminu od 19.00 do 20.30 časova na adresi Vase Pelagića 10.
Pomjerite kazaljke: Počelo ljetno računanje vremena
NE ZABORAVITE Pomjerite kazaljke: Počelo ljetno računanje vremena Ovog vikenda, tačnije u noći s 25. na 26. mart počelo je ljetno računanje vremena, što znači da se sat pomiče za jedan sat unaprijed.
Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend
IZGLEDI Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend...
VELIKA ANALIZA: 2016. godina bila je najtoplija ikad, a ekstremi će obilježiti i 2017.
VRIJEME VELIKA ANALIZA: 2016. godina bila je najtoplija ikad, a ekstremi će obilježiti i 2017. A ekstremni vremenski i klimatski uslovi nastavili su se i nastaviće se i u 2017.
Banjaluka: Prvi Startup Days
Banjaluka Banjaluka: Prvi Startup Days Tech startup-i: Qlab u saradnji sa DVC Solutions Ltd. i SenteAdvisory-jem 3. i 4. aprila u Banjaluci organizuje Startup Days.
Nova emisija BUKA danas na ATV: Kakav je imidž Bosne i Hercegovine u poslovnom svijetu, kome smo privlačni?
Nova emisija BUKA danas na ATV: Kakav je imidž Bosne i Hercegovine u poslovnom svijetu, kome smo privlačni? Nova emisija iz ciklusa BUKA TV biće emitovana u petak 24.3. sa početkom od 16 časova na programu ATV-a.
Skinuo sve maske: Ljubiša Preletačević Beli obratio se Srbiji, evo šta je poručio naciji...
Srbija Skinuo sve maske: Ljubiša Preletačević Beli obratio se Srbiji, evo šta je poručio naciji... Pročitajte njegovo obraćanje građanima Srbije i šta im je, direktno i iskreno, poručio u tekstu 'Neozbiljan kandidat za ozbiljno mesto, ili baš sasvim obrnuto'
Najluksuzniji telefon na tržištu već sad u ponudi kompanije m:tel
BANJALUKA Najluksuzniji telefon na tržištu već sad u ponudi kompanije m:tel Huawei P10, mobilni telefon koji je uzdrmao svijet mobilne telefonije je, po prvi put u Bosni i Hercegovini, predstavljen u Banjoj Luci, 23. marta, u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel.
Mustafa Mehić Mujče: Osjećao sam se nepoželjnim, a sada sam inspiracija mnogima
Mustafa Mehić Mujče: Osjećao sam se nepoželjnim, a sada sam inspiracija mnogima Za Mustafu Mehića prvi put smo čuli prošle godine, kada je, uz pomoć svog trenera Tomislava Cvitanušića, istrčao Sarajevski polumaraton. Njihova velika sportska i ljudska priča odjeknula je širom BiH…