Korisnik: Buka
Slučaj Dragičević: Sutra stižu Amerikanci
Desk Slučaj Dragičević: Sutra stižu Amerikanci Članovi međunarodnog advokatskog tima koji rade na slučaju ubistva David Dragičevića u srijedu će se sastati sa glavnim i postupajućim tužiocem u ovom slučaju, te će razgovarati o zaključcima do kojih…
Pogledajte kakav je bio BDP evropskih zemalja 1890. a kakav je danas
BDP Pogledajte kakav je bio BDP evropskih zemalja 1890. a kakav je danas BiH je prema ovim podacima 1890. godine imala 1,5 hiljada dolara po glavi stanovnika, dok je 2017. godine imala 9,9 hiljada dolara po glavi stanovnika.
U sitne sati na Trgu Krajine s majkom Davida Dragičevića: Suzana progovorila o borbi za istinu i pravdu
Banjaluka U sitne sati na Trgu Krajine s majkom Davida Dragičevića: Suzana progovorila o borbi za istinu i pravdu Mi smo stali iza Davida zato što znamo ko je naše dijete, kaže majka Suzana
7 jednostavnih trikova za kreativnije fotografije
VIDEO 7 jednostavnih trikova za kreativnije fotografije Želite da vaše fotografije izgledaju bolje, kreativnije i drugačije, a da pri tom ne unajmite profesionalnog fotografa ili da ih obrađujete u raznim programima? Evo kako!
Kroz što prolaze konobarice na Oktoberfestu: Za njih nema bolova ni umora
NJEMAČKA Kroz što prolaze konobarice na Oktoberfestu: Za njih nema bolova ni umora Počevši od subote, Angela Hopper će svakoga dana nositi stotine litara piva u šatorima na Oktoberfestu. Do kraja festivala ostvarit će zavidnu kilometražu.
Ovo je prava Italija! Putovanje na koje jednom u životu morate krenuti
ITALIJA Ovo je prava Italija! Putovanje na koje jednom u životu morate krenuti Pica, pasta, pršuta, pesto, vino i limončelo – Italija ima neponovljiv izbor lokalnih proizvoda.
DODIK PREMA SARAJEVU:Mislite da ću im to zaboraviti? Neću. Jedva čekam 8. oktobar..
Desk DODIK PREMA SARAJEVU:Mislite da ću im to zaboraviti? Neću. Jedva čekam 8. oktobar.. Dodik je napomenuo da je nakon toga "Sarajevo spriječilo da RS dobije donaciju od 50 miliona evra", već je morala da uzme kredit.
STIŽU PRVI MINUSI: Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana
Vrijeme STIŽU PRVI MINUSI: Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od 9 do 22, a dnevne od 23 do 32 °C.
Davor Dragičević: "Kada sam došao da poljubim usta mrtvog sina, svi ti predmeti su bili na stolu..."
Banjaluka Davor Dragičević: "Kada sam došao da poljubim usta mrtvog sina, svi ti predmeti su bili na stolu..." Brojni građani okupili su se i večeras na trgu u Banjaluci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću da sazna kako je ubijen njegov sin David (21).
Počeo Oktoberfest, očekuje se šest miliona posjetilaca, cijena piva - prava sitnica
Svijet Počeo Oktoberfest, očekuje se šest miliona posjetilaca, cijena piva - prava sitnica U Minhenu je danas natočena prva krigla piva na ovogodišnjem "Oktoberfestu", 185. po redu.
Balkanci u Irskoj: Zarada 500 € nedeljno, a posao nije težak
Posao Balkanci u Irskoj: Zarada 500 € nedeljno, a posao nije težak Nedeljko Lukačić jedan je od hiljadu Hrvata koji su sreću potražili u Irskoj. Za odlazak se odlučio posle odustajanja od vođenja kafića koji je imao dve godine.
Državljanin BiH krenuo na Jadran pa nasmijao sve na cesti: Pogledajte šta je napisao na svom (starom) kombiju....
PROMETNE ZGODE I NEZGODE Državljanin BiH krenuo na Jadran pa nasmijao sve na cesti: Pogledajte šta je napisao na svom (starom) kombiju.... Ne znamo da li je na taj način uspio smekšati sve one koji su mu trubili zbog spore vožnje, ali je na Facebooku vrlo brzo postao pravi hit
Otvoren novi i rekonstruisani dio UKC RS, Transparency BiH podnio prijavu zbog zloupotrebe kampanje (FOTO)
BANJALUKA Otvoren novi i rekonstruisani dio UKC RS, Transparency BiH podnio prijavu zbog zloupotrebe kampanje (FOTO) Danas je otvoren novi i rekonstruisani dio Univerzitetsko - kliničkog centra Republike Srpske. Pogledajte kako sad izgleda Paprikovac.
Novi detalji pucnjave u Zagrebu: "Naganjali su se od Radničke, pucala je žena"
PUCNJAVA Novi detalji pucnjave u Zagrebu: "Naganjali su se od Radničke, pucala je žena" Sinoć oko 20:40 došlo je do pucnjave na Vukovarskoj ulici, u neposrednoj blizini iznimno prometnog križanja s Držićevom ulicom, a nedaleko zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Očevid je trajao satima, a…