Korisnik: Buka
BUKA TV: Posao u javnoj administraciji rezervisan je za neambiciozne ljude
BUKA TV BUKA TV: Posao u javnoj administraciji rezervisan je za neambiciozne ljude Novi ciklus emisija "BUKA"u potpunosti je posvećen ekonomiji i mogućnostima razvoja ekonomije u našoj zemlji. Prva emisija je emitovana 17 februara sa početkom u 16 časova na programu Alternativne televizije.
BiH ostaje bez kredita MMF-a vrijednog 550 miliona eura?
ZBOG POLITIČKIH BLOKADA BiH ostaje bez kredita MMF-a vrijednog 550 miliona eura? Ugrožen aranžman sa MMF-om
Tomislav Nikolić ne ulazi u predsedničku trku
Srbija Tomislav Nikolić ne ulazi u predsedničku trku Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće ući u trku za novi mandat, nezvanično saznaje B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS.
Anđelina suznih očiju progovorila o Pitu
razvod Anđelina suznih očiju progovorila o Pitu Anđelina Džoli je prvi put progovorila o „teškom“ raspadu njenog braka sa Bredom Pitom i o tome kako je to uticalo na njihovu decu.
Savez za promjene spreman da napusti vlast na nivou BiH
Sarajevo Savez za promjene spreman da napusti vlast na nivou BiH Savez za promjene najavio je da će napustiti vlast na nivou BiH ukoliko Sakib Softić preda zahtjev za reviziju tužbe protiv Srbije, potvrdio je za ATV, nakon sastanka srpskih predstavnika u zajedničkim…
Otvoreni forum na temu „Koliko košta biti nezavisan_a u BiH?“
FORUM Otvoreni forum na temu „Koliko košta biti nezavisan_a u BiH?“ Oštra Nula organizuje otvoreni forum na temu „Koliko košta biti nezavisan_a u BiH?“, koji će se održati 20. februara sa početkom u 18:30 časova u Muzičkom paviljonu Staklenac.
Humanost: Fudbalom do hljeba
HUMANOST Humanost: Fudbalom do hljeba Humanitarni turnir u malom fudbalu, "Fudbalom do hljeba", Borik 2017. uspješno je sinoć završen.
Crnadak odgovorio Izetbegoviću: Ambasadorica Čolaković mora postupiti po mojoj naredbi
Saopštenje Crnadak odgovorio Izetbegoviću: Ambasadorica Čolaković mora postupiti po mojoj naredbi Ministar vanjskih poslova BiH, Igor Crnadak, saopštenjem za javnost odgovorio je članu Predsjedništva BiH, Bakiru Izetbegoviću.
Izvjesno je da 21.marta ostajemo bez pasoša!
Pasoši Izvjesno je da 21.marta ostajemo bez pasoša! Sve sam sigurniji da ćemo 21. marta ostati bez pasoša, a građani će ispaštati
RASISTIČKO DIVLJAŠTVO: Pogledajte kako je igrač Partizana u suzama napustio teren nakon što je zvjerski izvrijeđan
Beograd RASISTIČKO DIVLJAŠTVO: Pogledajte kako je igrač Partizana u suzama napustio teren nakon što je zvjerski izvrijeđan Partizan je kao gost savladao Rad sa 1:0 u okviru 22. kogla srbijanske Superlige.
Na današnji dan rođen je Kurt Kobejn
MUZIČAR Na današnji dan rođen je Kurt Kobejn Američki muzičar, tekstopisac i pjevač grupe Nirvana Kurt Donald Cobain rođen je 20. februara 1967. godine.
Mađarski film dobio "Zlatnog medvjeda"
Berlin Mađarski film dobio "Zlatnog medvjeda" Mađarski ljubavni film "O tijelu i duši" rediteljke Ilidike Enjedi osvojio je Zlatnog medvjeda na Berlinskom filmskom festivalu.
Postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed-paše Sokolovića
Višegrad Postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed-paše Sokolovića Načelnik Višegrada Mladen Đurević upozorio je da postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed-paše Sokolovića nakon rekonstrukcije, te apelovao na izvođače radova i investitore da što prije reaguju.