Korisnik: Buka
Pokušaj hakovanja fejsbuk stranice "Pravda za Davida"
FB Pokušaj hakovanja fejsbuk stranice "Pravda za Davida" Fejsbuk grupa "Pravda za Davida" objavila je jutros da su tokom noći, kako kažu, u više navrata, primijetili pokušaj obaranja grupe, odnosno hakovanja stranice.
YOKO mini-bazar u saradnji sa udruženjem Artomat
BANJALUKA YOKO mini-bazar u saradnji sa udruženjem Artomat U cafeu Y O K O održaće se mini-bazar dizajnerskih aksesoara i prirodne kozmetike u subotu 28. aprila, od 10 do 14 časova, u saradnji sa udruženjem kreativaca Artomat.
Jean - Christophe Bonis u junu u Banjaluci
MEDIA DAY 03! Jean - Christophe Bonis u junu u Banjaluci FRANCUSKI FUTURISTA DOLAZI NA PLAY MEDIA DAY 03!
OK Summer Stage – novo osvježenje na Nektar OK Festu
NEKTAR OK FEST 2018 OK Summer Stage – novo osvježenje na Nektar OK Festu Treći festivalski stage na Nektar OK Festu – OK Summer stage i ove godine publici donosi pravo osvježenje.
Regionalni marš protiv krzna u Sarajevu, Budimpešti, Sofiji, Podgorici i Beogradu
PET GRADOVA Regionalni marš protiv krzna u Sarajevu, Budimpešti, Sofiji, Podgorici i Beogradu Regionalni marš protiv krzna održaće se 5. maja u 5 gradova Jugoistočne Evrope istovremeno, i to: Budimpešta, Beograd, Sofija, Podgorica i Sarajevo.
"Karavan fantastike" sutra stiže u Banjaluku!
FANTASTIKA "Karavan fantastike" sutra stiže u Banjaluku! Nesvakidašnje književno veče, pod nazivom "Karavan fantastike", biće održano u petak 27. aprila u 19 časova u vijećnici KC Banski dvor u Banjaluci.
Zlatna medalja za Orkestar harmonike iz Prijedora
MUZIKA Zlatna medalja za Orkestar harmonike iz Prijedora Orkestar harmonike Muzičke škole "Savo Balaban" osvojio je zlatnu medalju na 10. jubilarnom Međunarodnom festivalu harmonika u Ugljeviku 2018.
SRPSKE PROTIVMJERE Procurilo ime ministra kojem će danas zabraniti ulaz u Srbiju?
Srbija SRPSKE PROTIVMJERE Procurilo ime ministra kojem će danas zabraniti ulaz u Srbiju? NA današnjoj sjednici srpska vlada donijet će protumjere Hrvatskoj koje već neko vrijeme najavljuju.
Najtužnija ljubavna pjesma Mike Antića
Poezija Najtužnija ljubavna pjesma Mike Antića Šta je u ljubavi najbitnije? Od svih odgovora koje su mi na ovo pitanje davali mudriji i stariji, jedan je većina njih preskakala. A čini mi se da je, možda, baš taj ključan. Tajming.
Priča o pravoj Alisi u zemlji čuda je sve, samo ne bajkovita
Ko je Alisa Priča o pravoj Alisi u zemlji čuda je sve, samo ne bajkovita Britanski pisac Luis Kerol je inspiraciju za "Alisu u zemlji čuda" našao u devojčici Alis Lidel. Njihov odnos je do dan danas ostao misterija, a mnogi istoričari tvrde da je imao elemente koji asociraju…
Stručnjaci napravili simulaciju razornog potresa koji bi mogao pogoditi Kaliforniju, ne izgleda dobro
Video Stručnjaci napravili simulaciju razornog potresa koji bi mogao pogoditi Kaliforniju, ne izgleda dobro VELIKI potres 1906. godine sravnio je sa zemljom čitav San Francisco, a onaj 1989. godine nanio je gradu znatnu štetu. Idući veliki potres mogao bi biti još razorniji, piše Forbes.
Poznat identitet uhapšenih u Sarajevu: Pogledajte kako su 'pali'!
Sarajevo Poznat identitet uhapšenih u Sarajevu: Pogledajte kako su 'pali'! Pogledajte ekskluzivne snimke hapšenja osumnjičenih
Robot se kandiduje za gradonačelnika u Japanu
Japan Robot se kandiduje za gradonačelnika u Japanu Robot ume čak da uzme u obzir dijalog i žele stanovnika kada odlučuje, kao i da racionalno napravi kompromis kada se desi konflikt