Korisnik: EuroBlic
Imam iz Zavidovića kao revolucionar:"Gazde daju pare džamijama, a radnike ne plaćaju"
zavidovići Imam iz Zavidovića kao revolucionar:"Gazde daju pare džamijama, a radnike ne plaćaju" Imam iz Zavidovića Izet Čamdžić, koji je nedavno izazvao brojne reakcije porukama za mlade i vlast u Bosni i Hercegovini, ovaj put obratio se poslodavcima i zatražio zaštitu radničkih prava.
NEVJEROVATNO LIJEPA PRIRODA Bobijaško oko plijeni sniježnim ambijentom (FOTO)
Sanski Most NEVJEROVATNO LIJEPA PRIRODA Bobijaško oko plijeni sniježnim ambijentom (FOTO) Izuzetno lep zimski prizor ovih dana može se videti prilikom posete Bobijaškom oku, kraškom fenomenu kod Lušci Palanke, mesta udaljenog oko 20 kilometara od Sanskog Mosta.
SUROVA REALNOST Kako su zamišljeni, a kako izgledaju fudbalski stadioni u BiH
stadioni SUROVA REALNOST Kako su zamišljeni, a kako izgledaju fudbalski stadioni u BiH Po svemu sudeći najveći problem u BiH, bar kada je fudbal u pitanju jesu stadioni na kojima se igraju utakmice.
Uspješan mladi farmer iz Lopara: Život na selu ne bih nikad mijenjao za grad
lopare Uspješan mladi farmer iz Lopara: Život na selu ne bih nikad mijenjao za grad Nedeljko Bojkić (24) iz Jablanice kod Lopara primer je mladih koji se opredelio za stočarsku i ratarsku proizvodnju u rodnom selu.
Djecu sudija i tužilaca zapošljavaju kao stručne saradnike
Banjaluka Djecu sudija i tužilaca zapošljavaju kao stručne saradnike Na posljednjem konkursu za prijem stručnih saradnika u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zaposleni su sin sudije Okružnog suda u Prijedoru i ćerka republičkog javnog tužioca, upravo onako kako je “EuroBlic”…
EVROPSKI TIBET Prevoj Morine kod Nevesinja plijeni ledenom ljepotom (FOTO, VIDEO)
Prelijepa visoravan EVROPSKI TIBET Prevoj Morine kod Nevesinja plijeni ledenom ljepotom (FOTO, VIDEO) Oblinije snažne padavine uvek naprave pometnju na putevima Srpske.
Pretučen maloljetnik u dvorištu banjalučke škole, Tužilaštvo “tapka” u mjestu
banjaluka Pretučen maloljetnik u dvorištu banjalučke škole, Tužilaštvo “tapka” u mjestu Okružno javno tužilaštvo Banjaluka ni sedam mjeseci nakon brutalnog napada na maloljetnog J. L. na igralištu banjalučke Osnovne škole “Jovan Cvijić” nije utvrdilo odgovornost napadača.
Virus se širi i uzima živote: Još jedna žrtva svinjskog gripa u zeničkoj bolnici
Zenica Virus se širi i uzima živote: Još jedna žrtva svinjskog gripa u zeničkoj bolnici Drugi smrtni slučaj u Bosni i Hercegovini uzrokovan virusom H1N1, poznatijim kao svinjski grip zabeležen je u Kantonalnoj bolnici Zenica (KBZ).
Nakon prijave zbog nepravilnosti oko milionskog tendera: Istražioci MUP RS "češljaju" Fond zdravstvenog osiguranja
banjaluka Nakon prijave zbog nepravilnosti oko milionskog tendera: Istražioci MUP RS "češljaju" Fond zdravstvenog osiguranja MUP Republike Srpske detaljno proverava tendersku dokumentaciju kako bi utvrdili da li je prekršen zakon u višemilionskom međunarodnom tenderu Fonda zdravstvenog osiguranja oko nabavke Integrisanog zdravstvenog…
 Britanski "Gardijan": Nabavka oružja za policiju Republike Srpske može da dovede do NOVOG RATA NA BALKANU
Strah u EU Britanski "Gardijan": Nabavka oružja za policiju Republike Srpske može da dovede do NOVOG RATA NA BALKANU Nabavka 2.500 pušaka za policijske snage Republike Srpske podstiče zabrinutost od separatističkih težnji RS i od jačanja ruskog uticaja u regionu, piše danas britanski "Gardijan" u tekstu sa naslovom…
Detalji optužnice protiv bivšeg direktora i profesora SŠC Rudo: "Učenik izgubio pravo na školovanje jer su prosvjetari nesavjesno radili"
Rudo Detalji optužnice protiv bivšeg direktora i profesora SŠC Rudo: "Učenik izgubio pravo na školovanje jer su prosvjetari nesavjesno radili" Gotovo dve godine traje borba M.S. koji boluje od autizma i njegove porodice u ostvarivanju jednog od osnovnih ljudskih prava - prava na obrazovanje.
Iskustva Banjalučanki koje rade na crno, kao sobarice, u inostranstvu: Za 6 mjeseci u Austriji zarade kao za 2 godine u Srpskoj
Rad u Austriji Iskustva Banjalučanki koje rade na crno, kao sobarice, u inostranstvu: Za 6 mjeseci u Austriji zarade kao za 2 godine u Srpskoj Tri mjeseca rada u inostranstvu, pa tri mjeseca odmora u Banjaluci i sve tako u krug, više se isplati nego celu godinu raditi ovde, pričaju Banjalučanke koje su otišle sezonski da rade Austriju.
Oštetili radnike i budžet za 760.000 KM: Evo kako su direktori ribnjaka iz Prnjavora ostvarivali imovinsku korist
prnjavor Oštetili radnike i budžet za 760.000 KM: Evo kako su direktori ribnjaka iz Prnjavora ostvarivali imovinsku korist Protiv bivših direktora ribnjaka „Saničani“ Rade Ratkovca (58) iz Prnjavora i Pavla Vurune (46) iz Gradiške podnesen je izveštaj zbog sumnje da su krivičnim delima pričinili štetu veću od 760.000 maraka.