Korisnik: Maja Isović Dobrijević
Deseti Demofest donosi brojna iznenađenja- Pročitajte o čemu je riječ!
MUZIKA U BANJALUCI Deseti Demofest donosi brojna iznenađenja- Pročitajte o čemu je riječ! ZAA i M.O.R.T. snimaju festivalsku himnu, Demofest dobija novu binu, a Banjalučka pivara podržava Demofest naredne tri godine
Borislav Đurić, i pored rijetke bolesti, ne odustaje od borbe za bolji život: Samo je nebo granica!
RECI NE DISKRIMINACIJI Borislav Đurić, i pored rijetke bolesti, ne odustaje od borbe za bolji život: Samo je nebo granica! Đurić je pozitivan primjer života, borbe za bolje sutra, primjer da se, uz veliki trud, može postići mnogo više od onog što nam je društvo predodredilo.
Srđan Samardžić, jedan od naših najuspješnijih atletičara: Od države nisam dobio ni jedan fening za svoje uspjehe
SPORTISTA Srđan Samardžić, jedan od naših najuspješnijih atletičara: Od države nisam dobio ni jedan fening za svoje uspjehe Srđan Samardžić, bh. prvak u trci od 10 kilometara, u polumaratonu i maratonu, kaže da i pored vrhunskih rezultata u BiH ne može živjeti od sporta.
Biciklističke kacige u BiH su prošlost
PROMJENE Biciklističke kacige u BiH su prošlost Bosna i Hercegovina imala je jedan od najstrožijih zakona za bicikliste u Evropi i šire.
Maketarstvo u Banjaluci: Rad na maketi može trajati od nekoliko sedmica do nekoliko godina
HOBI Maketarstvo u Banjaluci: Rad na maketi može trajati od nekoliko sedmica do nekoliko godina Maketarski klub Kastel Banjaluka osnovan je 2014. godine i trenutno okuplja desetak članova koji su strastveni ljubitelji ovog hobija.
ŠOKANTNI PODACI: Saznajte koliko je ČIST VAZDUH koji udišemo - Grad iz BIH među NAJGORIM u EVROPI
VAZDUH ŠOKANTNI PODACI: Saznajte koliko je ČIST VAZDUH koji udišemo - Grad iz BIH među NAJGORIM u EVROPI Ova revolucionarna grafika pokazuje trenutno zagađenje vazduha u svim dijelovima svijeta, a jedan grad iz BiH je drugi najgori grad u Evropi po kvaliteti vazduha.
Poljoprivrednici najavili proteste za 23. februar, a ovo su njihovi zahtjevi
POLJOPRIVREDNICI OŠTRO Poljoprivrednici najavili proteste za 23. februar, a ovo su njihovi zahtjevi Poljoprivrednici iz RS najavili su proteste 23. februara, a oni između ostalog traže smjenu Ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva RS Steve Mirjanića i Ministra spoljne trgovine i ekonomskih…
Banjalučanka u Zagrebu preko 30 godina spasava napuštene životinje - Širom svijeta udomila je preko 2.000 životinja
Aida Husedžinović: Banjalučanka u Zagrebu preko 30 godina spasava napuštene životinje - Širom svijeta udomila je preko 2.000 životinja Aida Husedžinović vodila je brigu uglavnom o mačkama i psima, ali bilo je tu i zečeva, kornjača, ježeva, vrana, golubova, vrabaca, guštera. U stanu trenutno ima 3 mačke i jednog psa, a na ulici hrani…
„Univerzitet katastrofe“ - Ovo je rad sa kojim će se BiH predstaviti na Venecijanskom bijenalu
UMJETNOST „Univerzitet katastrofe“ - Ovo je rad sa kojim će se BiH predstaviti na Venecijanskom bijenalu Polazeći od teze njemačkog filozofa Gintera Andersa u kojoj je čovjek glavni i jedini kreator katastrofe, a činjenica je da živimo u eri čovječanstva koju su obilježili stravični događaji poput Holokausta…
Studenti iz Banjaluke i Bihaća pokazali da može drugačije: Sjajne poslovne ideje mladih!
IDEJE MLADIH Studenti iz Banjaluke i Bihaća pokazali da može drugačije: Sjajne poslovne ideje mladih! Mladima u BiH je neophodna podrška, poslovno savjetovanje i podsticaj da realizuju svoje poslovne ideje, te na taj način utiču na cjelokupnu poslovnu klimu u BiH.