Korisnik: Maja Isović Dobrijević
Bahatim pristupom planiranju grada, Banjaluka ostaje bez vrijednih javnih površina!
FOTO Bahatim pristupom planiranju grada, Banjaluka ostaje bez vrijednih javnih površina! Aktivisti Centra za životnu sredinu uličnom akcijom ukazali na gubitak posljednje kaldrme u gradu
Donosimo više informacija o Udruženju građana „Pokret Pravda za Davida“
PRAVDA Donosimo više informacija o Udruženju građana „Pokret Pravda za Davida“ Pročitajte više informacija o Udruženju građana „Pokret Pravda za Davida“.
Širom svijeta danas se obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja
ZDRAVLJE Širom svijeta danas se obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja Dostojanstvo mentalno oboljelih je značajno poljuljano u kontekstu izražene stigme prema mentalnoj bolesti i mentalno oboljelim.
Tekst koji bi svaki roditelj trebao pročitati: KAKO DA ZAŠTITITE SVOJU DJECU OD PEDOFILA
ZAŠTITA Tekst koji bi svaki roditelj trebao pročitati: KAKO DA ZAŠTITITE SVOJU DJECU OD PEDOFILA Novi slučaj koji je šokirao Banjaluku. Donosimo konkretne savjete zaštitet djece od predatora...
Banjaluka uoči VELIKIH PROTESTA NA TRGU: Ovo je borba za budućnost naše djece (FOTO)
PRAVDA Banjaluka uoči VELIKIH PROTESTA NA TRGU: Ovo je borba za budućnost naše djece (FOTO) Donosimo vam atmosferu sa Trga uoči velikih protesta "Pravde za Davida" koji se danas u 18h održavaju u Banjaluci.
Konkretno pitanje političarima u RS: Jeste li spremni podržati inicijativu da svako dijete u osnovnoj školi dobije besplatne udžbenike?
UDŽBENICI Konkretno pitanje političarima u RS: Jeste li spremni podržati inicijativu da svako dijete u osnovnoj školi dobije besplatne udžbenike? Osnovne škole u Republici Srpskoj pohađa 91.500 učenika, a cijena jednog kompleta udžbenika je od 86 do 188 KM.
  SKANDALOZNO KORIŠTENJE JAVNIH SREDSTAVA: Mora se ispitati državna garancija za gradnju Bloka 7 TE Tuzla
EKOLOGIJA SKANDALOZNO KORIŠTENJE JAVNIH SREDSTAVA: Mora se ispitati državna garancija za gradnju Bloka 7 TE Tuzla Legalnost korištenja javnog novca kao garancije za gradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla se mora ispitati, navodi se u novoj žalbi.
Lista koja blista: Stereotipno prikazivanje žena u politici. Bez promjene narativa žene i dalje ostaju “lutke s naslovne strane”
ŽENE U POLITICI Lista koja blista: Stereotipno prikazivanje žena u politici. Bez promjene narativa žene i dalje ostaju “lutke s naslovne strane” Ni ova izborna kampanja nije prošla bez rodnih stereotipa, u ranijim izbornim kampanjama birali smo Miss izbora, a ove godine imamo “Listu koja blista” i samim tim fizički izgled kandidatkinja stavlja…
Davor Dragičević: Juče sam napustio svoju kuću i neću se vratiti dok se ovaj slučaj ne zatvori i dok se zločinci ne procesuiraju
TRG Davor Dragičević: Juče sam napustio svoju kuću i neću se vratiti dok se ovaj slučaj ne zatvori i dok se zločinci ne procesuiraju Promuklom glasom Davor Dragičević obratio se i danas građanima okupljenim na trgu Krajine.
Otac dobio povećanje plate od 22 KM, a porodica izgubila 210 KM: Trojke izgubile pravo na dječiji dodatak zbog 1.05 KM
APSURD Otac dobio povećanje plate od 22 KM, a porodica izgubila 210 KM: Trojke izgubile pravo na dječiji dodatak zbog 1.05 KM Cenzus za ostvarivanje prava na dodatak za djecu sa troje djece iznosi 82.95 KM, a porodica Trkulja po članu porodice ima 84 KM.
JOŠ JEDNA DEMONSTRACIJA MOĆI U RS: Zloupotreba djece i mladih u ime politike, religije i osveštenja temelja srpsko-ruskog hrama (FOTO)
BANJALUKA JOŠ JEDNA DEMONSTRACIJA MOĆI U RS: Zloupotreba djece i mladih u ime politike, religije i osveštenja temelja srpsko-ruskog hrama (FOTO) Religija je ušla u skoro sve institucije sistema. U škole, u ministarstva, u opštine.