Korisnik: Maja Isović Dobrijević
Građani BiH idu u Grac i Trst po prašak za veš, sireve i suhomesnate proizvode: Koliko se hrana u  Zapadnoj i Istočnoj Evropi razlikuje?
TRŽIŠTE Građani BiH idu u Grac i Trst po prašak za veš, sireve i suhomesnate proizvode: Koliko se hrana u Zapadnoj i Istočnoj Evropi razlikuje? Mnogi građani iz BiH se žale da su hrana i higijena koja je kupljena u zemljama Zapadne Evrope kvalitetnija i bolja u odnosu na istu robu na našem tržištu.
Javna rasprava o budućem izgledu Banjaluke: Kome je stalo do GRADA, a kome do LIČNOG INTERESA?
BANJALUKA Javna rasprava o budućem izgledu Banjaluke: Kome je stalo do GRADA, a kome do LIČNOG INTERESA? Da li je Banjaluka zeleni grad, grad kulture, grad sporta, pametni grad ili je, što je realnije i vidljivije u praksi, grad investitora, grad sivila i betona, grad automobila.
ZVANIČNA ANALIZA: Ovo su najtraženija zanimanja u BiH!
ZANIMANJA ZVANIČNA ANALIZA: Ovo su najtraženija zanimanja u BiH! Na listi najtraženijih zanimanja su…
Istražujemo: Šta je organska hrana u BiH? Koja je razlika između domaćeg i organskog?
ISTRAŽUJEMO Istražujemo: Šta je organska hrana u BiH? Koja je razlika između domaćeg i organskog? Znate li šta jedete? Zdravo, 100% prirodno, domaće, neprskano, ali da li je i organsko?
STANJE NA TERENU JE ALARMANTNO: Banjalučani i Prijedorčani pokrenuli akciju solidarnosti za izbjeglice i migrante u Velikoj Kladuši
POMOĆ STANJE NA TERENU JE ALARMANTNO: Banjalučani i Prijedorčani pokrenuli akciju solidarnosti za izbjeglice i migrante u Velikoj Kladuši Prioritet su muška obuća od broja 39 do 45, hlače, majice i jakne veličina M i S.
Senad i Jelena idu da osvoje Elbrus, najviši vrh Evrope i jednu od najsmrtonosnijih svjetskih planina
VELIKA EKSPEDICIJA Senad i Jelena idu da osvoje Elbrus, najviši vrh Evrope i jednu od najsmrtonosnijih svjetskih planina Velika ekspedicija bh. planinara - Senad i Jelena kreću na uspon na najviši vrh Kavkaza, Rusije i Evrope.
Nova varoš se izborila za zelenu površinu: Predstavnici građanske inicijative i dalje traže sastanak sa Gradonačelnikom
GRAĐANSKI AKTIVIZAM Nova varoš se izborila za zelenu površinu: Predstavnici građanske inicijative i dalje traže sastanak sa Gradonačelnikom Predstavnici GI traže sastanak sa Gradonačelnikom tokom naredne sedmice...
GI Nova varoš uputila zahtjev za sastanak sa Gradonačelnikom: Ne odustajemo u borbi za očuvanje zelene površine
AKTIVIZAM GI Nova varoš uputila zahtjev za sastanak sa Gradonačelnikom: Ne odustajemo u borbi za očuvanje zelene površine "Cilj sastanka sa gradonačelnikom je da mu još jednom iznesemo naše razloge protiv izgradnje na zelenoj površini u Novoj varoši, te pokažemo da nećemo odustati u našoj borbi za očuvanje ove zelene oaze…
PRAVLJENJE SLASTICA KAO TERAPIJA: Sedmogodišnji Uki iz Prnjavora ovako komunicira sa svijetom
BRAVO UKI PRAVLJENJE SLASTICA KAO TERAPIJA: Sedmogodišnji Uki iz Prnjavora ovako komunicira sa svijetom Uki je indigo dete i pronašao je predivan način da kaže šta misli i osjeća. Kuhinja i pravljenje slastica njegova je oaza mira.
Solidarnost cijelog svijeta sa Banjalukom kroz umjetnost
IZLOŽBA PUKTUMI: Solidarnost cijelog svijeta sa Banjalukom kroz umjetnost U znak solidarnosti poslije katastrofalnog zemljotresa Banjaluka je dobila više stotina značajnih djela evropskih umjetnika…
Aktivisti iz Nove varoši poručuju: Želimo više parkova, a manje zgrada i betona
BANJALUKA Aktivisti iz Nove varoši poručuju: Želimo više parkova, a manje zgrada i betona Sastanak i druženje aktivista i mještana naselja Nova varoš održano je na zelenoj površini koju građani žele sačuvati. Na sastanku su predstavljene aktivnosti i planovi Građanske inicijative Nova varoš.…
Tvrđava Kastel: Simbol Banjaluke, jedan od najugroženijih spomenika u BiH čeka bolje dane za kompletnu rekonstrukciju
ISTORIJSKO NASLJEĐE Tvrđava Kastel: Simbol Banjaluke, jedan od najugroženijih spomenika u BiH čeka bolje dane za kompletnu rekonstrukciju Kastel nikako da zasja u onom sjaju koji nam obećavaju i koji tako željno iščekujemo.
Sad je i ZVANIČNO: Vjeronauka od naredne školske godine u srednjoškolskim klupama u RS
VJERONAUKA Sad je i ZVANIČNO: Vjeronauka od naredne školske godine u srednjoškolskim klupama u RS Od naredne školske godine predmet Vjeronauka će se izučavati u srednjim školama u Republici Srpskoj. Ova odluka je sada i zvanična.
Nakon Nove varoši bune se i mještani Centra u Banjaluci: Nećemo zgradu na mjestu Mjesne zajednice
AKTIVIZAM Nakon Nove varoši bune se i mještani Centra u Banjaluci: Nećemo zgradu na mjestu Mjesne zajednice Građani ne žele zgradu na mjestu Mjesne zajednice...