Korisnik: Maja Isović Dobrijević
Business Café u Banjaluci: Moguće je uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu!
BANJALUKA Business Café u Banjaluci: Moguće je uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu! "Ako niste na Business Café-u, niste u biznisu"
Danas slavimo VODU
ČUVAJMO VODU! Danas slavimo VODU Voda je najbitnija. Trebamo se toga sjetiti svaki dan, a ne samo danas na Svjetski dan voda.
CM market dao šansu mladim osobama sa Down sindromom: Volontiranjem pokazuju koliko mogu i znaju
MOJ GLAS SE ČUJE CM market dao šansu mladim osobama sa Down sindromom: Volontiranjem pokazuju koliko mogu i znaju Volontiranje mladih sa Down sindromom organizuje se danas širom BiH u CM- marketima povodom Međunarodnog dana koji je posvećen osobama sa Down sindromom.
Radnici ŽRS blokirali prugu u Banjaluci
BANJALUKA Radnici ŽRS blokirali prugu u Banjaluci Radnici ŽRS sjeli na prugu ispred teretnog voza i blokirali su prugu u Banjaluci.
Humano, zdravo i pozitivno- POTRČI i PODRŽI Djecu svjetlosti
TRČANJE Humano, zdravo i pozitivno- POTRČI i PODRŽI Djecu svjetlosti Banjalučka trkačka liga organizuje četiri trke u četiri godišnja doba na četiri različite lokacije sa četiri različite humane akcije u gradu na Vrbasu. Prva od četiri trke održava se u nedjelju, 26. marta…
SAZNAJTE KOJA SU VAŠA PRAVA KAO POTROŠAČA- Kupujete, trošite novac, plaćate usluge, ali znate li svoja prava?
UPOZNAJTE VAŠA PRAVA SAZNAJTE KOJA SU VAŠA PRAVA KAO POTROŠAČA- Kupujete, trošite novac, plaćate usluge, ali znate li svoja prava? Kupujete, idete u markete, gledate cijene, popuste, koristite komunalne usluge, trošite svoj novac- a znate li koja su vaša prava kao potrošača?
 Marš od Berlina do Alepa stigao u Banjaluku - Svojim tijelima pokazuju prisustvo i traže prestanak ubijanja
MIR Marš od Berlina do Alepa stigao u Banjaluku - Svojim tijelima pokazuju prisustvo i traže prestanak ubijanja Njihov je cilj ustati protiv terora straha, potpune nesigurnosti, smrti, masovnog ubijanja, vojnih intervencija.
ALMA RAS- Od male porodične radionice do poznatog BRENDA i KOMPANIJE koja zapošljava više od 1.000 radnika
TEKSTILNA INDUSTRIJA ALMA RAS- Od male porodične radionice do poznatog BRENDA i KOMPANIJE koja zapošljava više od 1.000 radnika Alma Ras je poznati bh. brend koji se bavi proizvodnjom pidžama i veša za žene, muškarce i djecu. Poznati su i priznati ne samo u BiH, nego i šire, a njihova priča počinje prije skoro 20 godina.
“Kraljica” zdrave hrane iz Semberije: Porodica Sjerić posvetila se preradi BUNDEVE- proizvode sok, ulje, puter, sjemenke
SEMBERIJA “Kraljica” zdrave hrane iz Semberije: Porodica Sjerić posvetila se preradi BUNDEVE- proizvode sok, ulje, puter, sjemenke Porodica Sjerić proizvodi sok od bundeve, bundevino ulje, puter i sjemenke.
ANALIZA BEBI HRANE U BIH: Kakvu hranu jedu naši najmlađi?
HRANA ANALIZA BEBI HRANE U BIH: Kakvu hranu jedu naši najmlađi? Srbiju su potresle dvije velike afere kada su otkrivene nepravilnosti u hrani za bebe. Istražujemo kakva je situacija u BiH?
Sanja Jokić iz Banjaluke - Nesreća mi je iz korijena promijenila život, ali odustajanje nije bila opcija
ŽIVOT Sanja Jokić iz Banjaluke - Nesreća mi je iz korijena promijenila život, ali odustajanje nije bila opcija Sanja kaže da je spoznaja o invaliditetu bila jako bolna, ali ističe da bol i patnja nekad mogu imati katarzičan efekat, mogu nas naučiti važnim životnim lekcijama, da shvatimo šta želimo i šta su prioriteti.…
STANJE U BIH - Pregled ljudskih prava žena u susret Osmom martu 2017. i Sedmici ravnopravnosti polova
STANJE STANJE U BIH - Pregled ljudskih prava žena u susret Osmom martu 2017. i Sedmici ravnopravnosti polova U 2017. neophodno odlučnije i konkretnije djelovanje nadležnih institucija