Korisnik: NEWSER
Trčanje je gubljenje vremena, ne kilograma
Trčanje je gubljenje vremena, ne kilograma Ako želite da brzo izgubite kilograme, masne naslage sa stomaka, dobro razmislite kojim ćete se metodama i treningom poslužiti, navode studije.
Apple: S našim telefonom je sve u redu, ali ste vi smotani
Apple: S našim telefonom je sve u redu, ali ste vi smotani Apple iPhone 6s i 6 Plus “pati” od takozvane “bolesti dodira”. Ova “bolest” manifestuje se treperavom sivom linijom na ekranu i nefunkcionalnim touchscreen-om.
Deset savršenih pjesama za vođenje ljubavi
Top pjesme Deset savršenih pjesama za vođenje ljubavi Spotify zna neke vrlo intimne stvari o svojim korisnicima, poput toga šta voli da slušaju dok vode ljubav.
Vodoinstalateri u kupatilu pronašli sakriveno zlato
Vodoinstalateri u kupatilu pronašli sakriveno zlato Prilikom izvođenja radova u kupatilu jedne kuće u Kalgariju glavni vodoinstalater i njegova dva pomoćnika naišli su na neobično otkriće.
Čovjeku iz stomaka izvadili pantljičaru dugu šest metara
Čovjeku iz stomaka izvadili pantljičaru dugu šest metara Neimenovanom muškarcu iz Kine starom 38 godina ljekari su iz stomaka izvadili pantljičaru dugu čak šest metara.
Ovih šest gestova odaju svakog lažova
Ovih šest gestova odaju svakog lažova Igrači pokera tvrde da svako ima neki tik koji ga odaje kada laže. Ti tikovi se ispoljavaju kroz najsitnije fizičke i verbalne gestove.
Riješio je "nerješiv" matematički problem star 156 godina?
Riješio je "nerješiv" matematički problem star 156 godina? “Znam da će Vas ovo iznenaditi zato što me ne poznajete. Ja sam doktor Opejami Enok iz Nigerije i riješio sam vaš nerješiv matematički problem. Molim vas pošaljite mi nagradu od milion dolara i vjerujem…
Sahara je nekada bila pravi zeleni raj
Sahara je nekada bila pravi zeleni raj Sahara nekada davno nije bila pustinja. Satelitski snimci potvrdili su da je ova oblast u Africi imala pravu mrežu rečnih tokova i da je bila potpuno zelena prije samo 5.000 godina.
Skeniranjem egipatskih piramida pronađene čudne "anomalije"
Skeniranjem egipatskih piramida pronađene čudne "anomalije" Skeniranjem egipatskih piramida pronađene su “anomalije”, koje vjerovatno predstavljaju skrivene prolaze i prostorije koji do sad nisu bili otkriveni.
Šuma u blizini nacističkog logora otkrila zastrašujući prizor
Šuma u blizini nacističkog logora otkrila zastrašujući prizor Na šumskom tlu nedaleko od bivšeg nacističkog logora Štuthof u Poljskoj nedavno je pronađeno na stotine pari cipela, kaiševa i prugastih zatvoreničkih uniformi.
Kako je došlo do prvog masovnog istrebljenja na Zemlji?
Kako je došlo do prvog masovnog istrebljenja na Zemlji? Biolozi odavno raspravljaju kako je došlo do prvog masovnog istrebljenja prije 540 miliona godina. Da li je to bio džinovski meteorit ili strašna vulkanska erupcija?
Majli Sajrus: Ja sam panseksualka
Majli Sajrus: Ja sam panseksualka Majli Sajrus je u intervjuu za novi broj britanskog Elle magazina izjavila da je “panseksualka”.
Da li je Isus Hrist zaista bio oženjen?
Da li je Isus Hrist zaista bio oženjen? Od kako je profesorka Harvard univerziteta Karen King prvi put objavila da je otkrila drevni papirus koji svjedoči da je Isus Hrist imao suprugu, raspravlja se o autentičnosti njenog nalaza.
"Najgluplja ideja na svijetu" nekome donese bogatstvo
"Najgluplja ideja na svijetu" nekome donese bogatstvo Kada je Aleks Krejg djevojci objasnio svoj biznis plan, ona mu je rekla da je to najgluplja ideja koju je ikad čula. Međutim, Krejg je želio da rizikuje.